Zavřít reklamu

Česká aplikace Ventusky je od těchto dnů v App Store k dispozici v základní verzi ke stažení zdarma. Zdarma a bez reklam tak uživatelům nabídne přístup k podrobným předpovědím na 14 dnů, satelitním snímkům, radaru, předpovědi srážek, kvality ovzduší či teplot. Ročním předplatným jsou zpoplatněny pouze rozšiřující vrstvy na předpověď například vln, sněhu, vlhkosti či tlaku vzduchu. Cena ročního předplatného je nastavena na 99 Kč.

Nyní si tak aplikaci mohou vyzkoušet všichni a ty nejdůležitější funkce využívat zdarma a bez reklam. Aplikace navíc nijak neshromažďuje osobní údaje. Díky tomu se aplikaci otevírá širší trh a z předplatných může financovat provoz a další rozvoj.

Cílem projektu Ventusky je nabídnout vysoce přesné informace o počasí na celém světě. Návštěvníci se dostávají k datům, se kterými ještě před pár lety pracovali výhradně meteorologové.  Ventusky navíc všechna data zobrazuje na interaktivním 3D globusu. Vše je plynulé a pokročilé technologie umožňují výpočty přímo na telefonu v reálném čase. Toho bylo možné dosáhnout hlavně díky tomu, že je celá aplikace napsaná nativně přímo pro iOS a Android bez využívání jakýchkoliv knihoven třetích stran. Celá technologie vzniká přímo v Česku.

Ventusky si můžete zdarma stáhnout přímo zde.

Dnes nejčtenější

.