Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

iWriter

Jestliže hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám dokázala posloužit jako textový procesor, tak byste se měli rozhodně podívat na iWriter. Tento nástroj vás na první pohled dokáže okouzlit svým minimalistickým designem a skvělými funkcemi. Veškerý text si samozřejmě můžete jednoduše formátovat, přičemž jednotlivé dokumenty jsou automaticky synchronizovány skrze iCloud.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Geofency | Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času trávíte například v práci, doma, či na jiných místech? S tímto vám dokáže parádně pomoci aplikace Geofency | Time Tracking, která dokáže měřit čas, jaký strávíte na dané poloze. K tomu samozřejmě používá GPS a následně vám přehledně zobrazí, kde jste jak dlouho byli.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout. Následně si tento bloček můžete umístit například na hlavní plochu a mít jej tak vždy na očích.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Block vs. Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Crystal Cove

Považujete se za milovníka logických her a hledáte nějaký titul, který by vás dokázal parádně zabavit? V takovém případě byste neměli přehlédnout hru Crystal Love. Ta je dnes k dostání zcela zdarma a vaším úkolem bude, abyste správně pohybovali s trojúhelníkem a spojovali 3 nebo více barev. Díky tomu bloky následně zmizí a vy získáváte body. Nemůžete si ale dovolit příliš chybovat, jinak pro vás hra skončí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

This War of Mine

Ve většině her s válečnou tématikou se nacházíte v roli hrdiny, který zcela změní sled veškerých událostí a zachrání svět. This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž ocitáte v roli prostého občana státu, jehož země je právě ve válce. Vaším úkolem je zajistit dostatek potravy pro vaši skupiny a přežít. Zvládnete to?

  • Původní cena: 349 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.