Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Image Converter

S pomocí aplikace Image Converter můžete snadno převádět své fotografie do formátu JPG, PNG, HEIC nebo třeba PDF během okamžiku! Tato aplikace je navržena tak, aby vám pomohla převést vaše fotografie do různých obrazových formátů. Mezi podporované výstupní formáty patří JPG, PNG, HEIC a PDF.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Aeroplane Chess 3D – LudoBoard

Pokud hledáte hru, která vám zpříjemní nudné večery, Aeroplane Chess 3D – LudoBoard je tady přímo pro vás. V této hře si můžete nastavit vlastní pravidla a hrát ji například lokálně s přáteli. Co potěší spoustu hráčů je taktéž fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Speech to Text: Voice to Text

Jak již samotný název napovídá, aplikace Speech to Text : Voice to Text vám poslouží při zápisu nadiktovaných vět. Tento nástroj používá sofistikované API, pomocí kterého byste měli dosáhnout co možná největší přesnosti. Aplikaci ocení především studenti, podnikatelé a ostatní, kteří si potřebují zaznamenat své myšlenky a řadu dalších záležitostí. Podpora češtiny je samozřejmostí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Scanner Lens

Hledáte nějaký nástroj, který by dokázal proměnit váš iPhone či iPad v kvalitní skener, a zároveň vám nevyhovuje nativní řešení, případně chcete něco více? V takovém případě můžeme doporučit aplikace Scanner Lens, s jejíž pomocí lze rychle a jednoduše dokumenty naskenovat a lehce je upravit. Následně je možné je ihned exportovat, sdílet a mít nad nimi perfektní přehled.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Wanderlust: Travel Stories

Máte v oblibě cestování? V takovém případě by se vám mohla zalíbit hra Wanderlust: Travel Stories. V té se totiž podíváte na různé příběhy cestovatelů skrze jejich oči a narazíte na různé podivnosti. Ponořte se do virtuálních výletů po nejrůznějších záhadných místech a prožijte vaše vlastní cestovatelské dobrodružství.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories je populární titul o lovcích monster. Ponořte se do světa plného obřích monster, a začněte své vlastní dobrodružství plné soubojů, napínavých zážitků a objevování dosud neobjeveného.

  • Původní cena: 499 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.