Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Rozpolcený

V Kevinovi se skrývá 23 různých osob. Každou chvílí se má objevit čtyřiadvacátá… Tu pochybnou čest se s ním seznámit dostanou tři studentky, které původně vezl domů na prázdniny otec jedné z nich. Stačila chvilka a místo něj seděl za volantem podivný chlapík, který je místo vysvětlení uspal chemikálií. Později se probudí zamčené ve sklepní místnosti, kam za nimi záhy dorazí i jejich věznitel. Z rozhovoru s ním ale rozhodně nejsou o nic moudřejší, protože Kevin je evidentní magor. O nic lépe na tom nejsou ani jeho matka nebo malý Hedwig, kteří za nimi do podzemí chodí…

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Rozpolcený stáhnete zde.

Ledové ostří

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Ledové ostří stáhnete zde.

Turbo

Turbo je obyčejný malý šnek, který má velký sen. Žít život hlemýždím tempem ho neuspokojuje, touží po mnohem vyšší rychlosti. Neustále trénuje, své pokroky měří metrem. Jeden metr dokáže aktuálně „uběhnout“ za sedmnáct minut. Kvůli tomu příliš nezapadá do hlemýždího společenství. Mezi hlemýždi se totiž nenosí velké sny a velká rychlost, důležitějším ukazatelem jsou odpracované hodiny na hlavním zdroji obživy, tedy na „rodném“ rajčatovém stromku. Turbův bratr Čet, jehož krédem je „Bezpečnost na prvním, posledním i všech ostatních místech“, má svého bratra rád, ale také má obavy, že Turbova posedlost rychlostí ho jednou přivede do neštěstí.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Český dabing

Film Turbo stáhnete zde.

Apollo 11

Snímek Apollo 11 zavede diváky do srdce nejvýznamnější mise NASA, která dostala na Měsíc první lidi a proslavila Neila Armstronga a Buzze Aldrina. Připomeňte si dny a hodiny roku 1969, kdy lidstvo podniklo velký skok do budoucnosti.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina

Film Apollo 11 stáhnete zde.

Toni Erdmann

Život zestárlého učitele Winfrieda Conradiho uplývá v naprosté rutině, kterou mohutný muž jen občas naruší svou pubertální vášní – drobným žertovným převlekem. Poté, co mu zemře jediný věrný druh, slepý pes, se Winfried rozhodne investovat veškerou pozornost do své dcery Ines, která dělá kariéru v nadnárodní firmě a nemá na nic a na nikoho čas. Po naprostém fiasku první návštěvy v Bukurešti mění Winfried strategii. Čeho nemůže dosáhnout jako neúspěšný otec, toho muže docílit jeho neforemné alter-ego. A tak se rodí životní kouč-německý ambasador Toni Erdmann. Tragikomická figura s absurdní parukou a umělými zuby si s lehkostí podmanila prestižní festivaly, kina i kritické ankety. Režisérka Maren Ade ve své neobyčejně komplexní tragikomedii ukazuje, jak tenká hranice odděluje v životě smutek a smích.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Němčina

Film Toni Erdmann stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.