Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Starbound (Win + macOS)

Starbound se dá jednoduše popsat jako Terrarie ve sci-fi kabátku. Budete prozkoumávat vesmír a přistávat na jednotlivé planety, na nich můžete stavět úkryt, vyrábět nástroje a sbírat nejrůznější suroviny. Mnoho obyvatel planet nebude zrovna přátelských, takže se připravte i na souboje o holý život.

  • Původní cena: 13,99 € (3,49 €

Oxygen not Included (Win + macOS)

Hra Oxygen Not Included potěší především milovníky strategií a simulátorů kolonie. V tomto titulu totiž budete mít na starost kolonizaci mimozemského asteroidu, kdy se budete muset vypořádat s řadou elementárních záležitostí. Kvůli tomu budete muset zajistit nutné zdroje a především kyslík pro přežití. Zároveň budete muset pracovat na určitém vývoji a vylepšovat své postupy.

  • Původní cena: 22,99 € (9,19 €)

7 Days to Die (Win + macOS)

Řadíte se mezi milovníky her, ve kterých je vaším hlavním úkolem přežít? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak vás bude určitě zajímat 7 Days to Die. V této hře se ocitnete v post-apokalyptickém prostředí, kde vás budou pronásledovat nemrtví. Vaším cílem je objevovat prostředí, vyrábět nové věci, spolupracovat a především přežít.

  • Původní cena: 22,99 € (6,89 €)

Frostpunk (Win + macOS)

Frostpunk je postapokalyptická budovatelská survival strategie, ve které na sebe berete roli vládce posledního města na zničené planetě Zemi. Vaším úkolem bude řádně vést jeho obyvatele a zároveň spravovat jeho infrastrukturu. Na každém vašem rozhodnutí zde záleží více než kdykoliv jindy a jinde.

  • Původní cena: 29,99 € (7,49 €)

Hunt: Showdown (Win)

Dnes můžete za akční cenu získat na platformě Steam také hru s názvem Hunt: Showdown. Jedná se o taktickou PvPvE first-person střílečku, ve které bude vaším úkolem nemilosrdně likvidovat nejrůznější monstra, a pokusit se získat výsadní postavení mezi dalšími lovci.

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Dnes nejčtenější

.