Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

A Simple Matter of Light

A Simple Matter of LIght je nová originální logická hra, ve které je vaším cílem strategickým umístěním omezeného počtu žárovek rozsvítit všechna pole na mřížce. Relaxujte a sledujte, jak hra reaguje na váš postup řešení. Spolu s tím, jak se budete stále více dopracovávat k úspěšnému řešení, bude pozadí jasnější a hudba bude stále zřetelnější.

Color Sort Stack

Hra Color Sort Stack může na první pohled působit spíše jednoduše, určitě se ale u ní nebudete nudit, a navíc se skvěle odreagujete. V Color Sort Stack bude vaším úkolem seřadit pestrobarevné kartičky na displeji vašeho iPhonu tak, aby bylo pořadí barev jednoduše dokonalé. Zvládnete si poradit se všemi levely?

Contraction Timer for Labor

Aplikace s názvem Contraction Timer for Labor je sice určená velmi úzké skupině uživatelek, je ale v tomto specifickém případě velmi užitečná. Jedná se o aplikaci, která vám dokáže změřit čas při kontrakcích. V aplikaci můžete zaznamenávat také sílu jednotlivých kontrakcí, pouštět si relaxační audio nebo odpočet a spoustu dalšího.

Party – 1234 player games

Party – 1234 party games je aplikace, která nabízí zábavné party hry pro hraní s přáteli a blízkými, můžete je ale hrát také sami proti umělé inteligenci. Aplikace se může pochlubit snadným ovládáním a jednoduchými pravidly, hry jsou ale vhodné pro hráče všech úrovní a věkových kategorií – jde zde totiž především o zábavu.

Dnes nejčtenější

.