Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

GoCoEdit – Code & Text Editor

Aplikaci GoCoEdit ocení především vývojáři. S pomocí tohoto programu si totiž můžete procházet a různě upravovat scripty v nejrůznějších programovacích jazycích, a to lokálně i vzdáleně. To mimochodem funguje i v rámci aplikace pro Apple Watch, kde si je taktéž můžete prohlédnout.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Notebooks – Write and Organize

Jak již samotný název napovídá, aplikace Noteboks – Write and Organize vám dokáže posloužit jakožto perfektní parťák pro zapisování nejrůznějších poznámek a dokumentů. Program vám umožní text dokonce i formátovat pro lepší přehlednost, jednotlivé zápisky organizovat a mít tak obecně nad vším kontrolu.

  • Původní cena: 349 Kč (249 Kč)

PopStar with Undo

Vývojáři této barevné hry upozorňují, že je velice návyková. Jestli se nudíte, zkuste si titul PopStar with Undo. Hra se skládá z velkého množství úrovní a vaším úkolem je seskupit bloky stejné barvy. Existují dva režimy, jeden je nekonečný a druhý časově omezený.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

The Escapists: Prison Escape
Pobyt za mřížemi není rozhodně ničím příjemným. Ve hře The Escapist: Prison Escape se zhostíte role zločince, který byl po spáchání trestného činu zavřen do vězení. Zvládnete ale uprchnout? V tomto titulu se budete muset vypořádat s řadou výzev, plánovat svůj útěk a především uspět. Dávejte si ale pozor, protože každá drobnost dokáže zkazit váš plán.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Weapon Shop Fantasy

Jestliže se považujete za milovníky RPG simulací, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na titul Weapon Shop Fantasy. V této hře vaším úkolem bude, abyste si dokázali sami vyrobit ty nejmocnější zbraně, následně je patřičně očarovali a utkali se tváří v tvář s vašimi (pixelovými) nepřáteli.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

1Contact Pro – Contact Manager

Jak již samotný název napovídá, aplikace 1Contact Pro – Contact Manager vám dokáže posloužit jakožto správce vašich kontaktů. Tento program si konkrétně poradí se zmiňovanou správou, tedy s úpravami, přidáváním nových záznamů, rychlým vyhledáváním a mazáním, s čištěním adresáře, se spojováním, zálohováním a případnou obnovou.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Affinity Photo

Velice oblíbenou aplikaci Affinity Photo můžete znát především z Maců, kde funguje jakožto plnohodnotná a skvěle propracovaná alternativa Adobe Photoshop. Tento program je navíc k dostání i na jablečné tablety. Konkrétně si poradí s profesionální úpravou fotografií, k čemuž nabídne řadu parádních nástrojů.

  • Původní cena: 579 Kč (499 Kč)

Dnes nejčtenější

.