Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Johnny Bonasera 2

Dnes si můžete v App Storu stáhnout za akční cenu hru Johnny Bonasera 2. Toto je druhý díl hry The Revenge of Johnny Bonasera. Po únosu Johnnyho matky mimozemšťany je Johnny kvůli těmto událostem vyslýchán na policejní stanici. Johnny musí najít plán, jak zachránit svou matku a utéct z policejní stanice, kde je držen. Mezitím se kapitán Wachimolete pokusí mimozemšťany zabít po svém. Mimozemšťané netuší, do jaké šlamastyky se dostali.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Money Pro: Personal Finance AR

Jak jistě všichni víte, správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Přesně proto může přijít vhod, když po ruce budete mít nějakého pomocníka, který vám s tímto dokáže pomoct. Pro tyto účely existuje oblíbená aplikace Money Pro: Personal Finance AR. Ta monitoruje vaše výdaje a příjmy, naučí vás pracovat s rozpočtem a analyzuje, jakým způsobem nakládáte s financemi. Díky tomu vám například vykreslí i grafy, na kterých ihned uvidíte, na čem byste případně mohli ušetřit.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

The Quest

Milovníkům klasických RPG her by rozhodně neměla uniknout dnešní 50% sleva na aplikaci The Quest. V tomto titulu se totiž spolu s vaším hrdinou ocitnete v otevřeném světě, konkrétně tedy v království Monares, kde si budete muset poradit s temnými hrozbami. Vy jakožto agent samotného krále musíte zjistit, co za hrozbou stojí a vypořádat se s ní.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

gTasks Pro for Google Tasks

Pokud jste dosud nenašli úkolovou aplikaci, která by vám vyhovovala, tak třeba si zamilujete právě gTasks Pro. Aplikace podporuje připomínky založené na lokalitě, takže v momentě, kdy se budete nacházet v určité oblasti, tak vám gTasks zašle připomínku. Můžete si synchronizovat vaše úkoly s Google Task napříč všemi iOS zařízeními.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Radio Commander

Pokud se aktuálně koukáte po nějaké parádní hře se skvělým příběhem, zbystřete. V akci se totiž objevil velice oblíbený titul Radio Commander, který vás přesune zpět v čase do období války ve Vietnamu. Vy se přitom přímo na bojiště ani nepodíváte, ale vše budete řešit rádiově. Vaším úkolem tedy bude vést vojáky USA a vše řídit za pomocí příkazů na dálku. Zároveň je nutné bedlivě poslouchat jejich výpovědi, podle kterých je nutné konat rozhodnutí.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

112 Operator

Práce operátora síťové linky není žádný med. To si ostatně můžete vyzkoušet takzvaně na vlastní kůži v povedeném, realistickém simulátoru 112 Operator. Zhostíte se totiž role zmiňovaného operátora a vaším úkolem bude vyřizovat příchozí hovory. To znamená, že budete lidem poskytovat informace o první pomoci, rozhodovat o vyslání složek integrovaného záchranného a potýkat se s poplašnými zprávami.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Reaction Timer Game

Pokud byste rádi otestovali rychlost svých reakcí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Reaction Timer Game, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Před vámi se totiž objeví odpočet, přičemž vaším úkolem bude, abyste klepli na příslušné tlačítko přesně v okamžik, jakmile odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.