Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Mafia: Definitivní edice (Win)

Dnes můžete na Steamu ve slevě získat titul Mafia: Definitivní edice. Tommy Angelo se shodou náhod ocitá ve světě mafie a organizovaného zločinu. Spolupráce s rodinou Salieri rozhodně není v mezích zákona či morálky, výdělky jsou ale příliš lákavé…

  • Původní cena: 39,99 € (13,99 €)

Stray (Win)

Hlavní postavou této hry je toulavá kočička, ztracená a daleko od své vlastní rodiny. Kočička se ocitá uprostřed dávno zapomenutého města, a aby se odsud mohla úspěšně dostat, musí nejprve vyřešit pradávné tajemství. Ve hře se na svět okolo díváte z pohledu kočky a musíte interagovat se svým okolím.

  • Původní cena: 26,99 € (24,29 €)

Wildermyth (Win + macOS)

V originální hře s názvem Wildermyth si vytváříte skupinky vlastních hrdinů, kteří bojují proti temným silám. Ve sledujete nejen jejich život a vývoj, ale také to, jak postupně stárnou a odebírají se na věčnost. S padlými hrdiny pak můžete v této RPG hře s příběhem dále pracovat.

  • Původní cena: 20,99 € (15,74 €)

The Sinking City (Win)

Ve 20. letech 20. století na východním pobřeží Spojených států se napůl zatopeného města Oakmont zmocní nadpřirozené síly.  Ve hře The Sinking City se stáváte soukromým detektivem, který odhaluje pravdu o tom, co město ovládlo a zkazilo mysl jeho obyvatel… i vaši.

  • Původní cena: 39,99 € (7,99 €)

Road Redemption (Win + macOS)

Řadíte se mezi milovníky motorek, akčních her a závodů? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by ve vaší knihovně rozhodně neměl chybět titul Road Redemption. V tom se totiž zhostíte role šéfa motorkářského gangu, se kterým se vydáte na různá dobrodružství. Nevyhnete se ani různých soubojům, kdy přímo ze sedla motorky budete muset střílet kolem sebe. Hra mimo kampaň nabízí kooperační režim s rozdělenou obrazovkou, kdy si hru můžete vychutnat přímo v prostředí domova, nebo se vydat rovnou do prostředí online hraní.

  • Původní cena: 16,79 € (5,03 €)

Dnes nejčtenější

.