Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Super Starship 3

Super Starship 3 je povedená hra pro iPhone a iPad, kde získáte svou vlastní vesmírnou loď, ve které budete objevovat dosud nepoznané světy v hlubinách vesmíru. Vydejte se na dobrodružnou kapitánskou misi, při které budete prozkoumávat cizí planety a galaxie, a budete se také starat o to, aby vaše loď měla vždy dostatek paliva.

Guns & Dungeons

Ve hře s názvem Guns & Dungeons se ocitáte v Chimeře 5, světovém systému, který zahltila zákeřná monstra a další stvoření. Pravidla jsou jednoduchá – musíte se probojovat všemi překážkami, porazit nepřátele a přežít. Pozor, nepřátelé jsou čím dál silnější. Hra nabízí několik herních režimů včetně survival a story mode.

Guitar Super System

Guitar Super System je prémiová vzdělávací platforma, která vám nabídne spoustu zdrojů pro naučení a zdokonalení hry na kytaru. V aplikaci najdete například kompletního průvodce hudební teorií, cvičení a návody pro vylepšení techniky, materiály pro osvojení základů skládání hudby a spoustu dalšího. Aplikace je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro zkušenější kytaristy.

Take Flight 2

Zábavná a originální hra s názvem Take Flight 2 je inspirovaná komiksem z třicátých let minulého století. Jedná se zároveň o pokračování titulu Take Flight. Ve hře se stáváte pilotem malého letadla, sestřelujete nejrůznější předměty i nepřátele, vylepšujete svou výzbroj i výstroj, a snažíte se dosáhnout co možná nejvyššího skóre.

Dnes nejčtenější

.