Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

MetaWeather

MetaWeather je zajímvá aplikace pro předpověď počasí, která vám nabízí možnost zobrazení trendů, předpovědí na nejbližší hodiny i dny, upozornění, nebo třeba informace o východu a západu slunce a další údaje. Kromě toho nabízí také spoustu pěkných a přizpůsobitelných widgetů na ploch vašeho iPhonu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MISTICO

Děj hry MISTICO se odehrává v prostředí tajemného malého ostrova na Baleárech. Stáváte se hlavním hrdinou atmosférické adventury, který na zmíněném ostrově musí řešit řadu záhad a hádanek. Kromě zajímavého příběhu vás hrou bude doprovázet i strhující soundtrack.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Photo Declutter Objects Eraser

I tu nejlepší fotografii dokáže vcelku snadno a rychle zkazit nějaký nevyžádaný objekt. S tím si naštěstí dokáže poradit řada nástrojů, mezi které se řadí i aplikace Photo Declutter Objects Eraser. S pomocí tohoto programu vám jen stačí, abyste označili dané místo a o zbytek se postará kompletně za vás.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

 

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Hell Raider – Wheel of Fate

Jestliže se řadíte mezi milovníky takzvaných RPG her v retro stylu, určitě byste neměli přehlédnout titul Hell Raider – Wheel of Fate. V této hře se ocitnete v roli tajuplného rytíře, který bohužel zahynul v boji. Abyste mohli být oživeni a vrátit se do světa živých, budete se muset vydat na výpravu za zmizelými bohy a nastolit pořádek v samotném pekle.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Random (Number Generator)

S generováním náhodného čísla si iPhony a iPady poradí již nativně prostřednictvím hlasové asistentky Siri. K tomu je ale potřeba aktivní internetové připojení. Aplikace Random (Number Generator) si s tímto úkolem poradí levou zadní. Jednoduše jen stačí zadat spodní a horní mez a o zbytek se postará nástroj za vás.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

I.F.O.

Oldschoolová hra I.F.O přináší na vaše zařízení s operačním systémem iOS legendární herní požitek, na který si můžeme pamatovat ještě z přelomu tisíciletí. Vaším úkolem bude vypořádat se s nepřátelskými loděmi mimozemšťanů, přičemž sami budete disponovat perfektním vesmírným plavidlem.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.