Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Ghostwire: Tokyo (Win)

Jak název napovídá, děj této hry je zasazen do japonského Tokia. Z města zmizeli všichni jeho obyvatelé, a jeho ulice zaplavily zlověstné nadpřirozené smrtící síly. Vaším úkolem bude přijít této záhadě na kloub a vrátit život zpět do Tokia.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

TUNIC (Win + macOS)

TUNIC je roztomilá dobrodružná hra, jejíž ústřední postavou je neohrožený lišák. Spolu s ním budete objevovat a prozkoumávat svět, plný strašlivých příšer, ale také tajemných nadpřirozených sil a zapomenutých legend, to vše v prostředí s okouzlující pohádkovou grafikou.

  • Původní cena: 27,99 € (25,19 €)

Green Hell (Win)

Ve hře s názvem Green Hell se ocitáte uprostřed amazonského deštného pralesa, kde bude vaším hlavním úkolem přežít, a to s nasazením všech dostupných prostředků. V průběhu hry postupně pozorujete, jak na vás izolace a osamění dopadá, a jak ovlivňuje vaši duši i tělesnou schránku.

  • Původní cena: 20,99 € (14,69 €)

Chernobylite (Win)

Pokud se chcete pustit do opravdu napínavého dobrodružství, můžete vyzkoušet titul Chernobylite. V této sci-fi survival RPG hře s prvky hororu se přesunete do zakázané zóny v okolí černobylské jaderné elektrárny, kde na vás čeká řada náročných úkolů a boj o přežití ve snaze odhalit pravdu.

  • Původní cena: 29,99 € (20,99 €)

OMORI (Win + macOS)

Ve hře s názvem Omori objevujete a prozkoumáváte tajuplný svět, plný přátel a pohádkových stvoření. Až nastane čas, rozhodne cesta, kterou jste si ve hře zvolili, o vašem dalším osudu, a dost možná také o dalším osudu všech ostatních.

  • Původní cena: 16,79 € (10,07 €)

Dnes nejčtenější

.