Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Side Meier’s Civilization VI (Win + macOS)

Pokud se považujete za hráče tahových strategií, herní sérii Cilization vám pravděpodobně nebude potřeba představovat. Ve hře Sid Meier’s Civilization VI se vaším úkolem stane, abyste dokázali vybudovat dokonalé impérium a byli jedním z nejlepších vládců. Parádní navíc je, že váš lid provedete od doby kamenné až po dobu digitální, přičemž budete svědky válečných tažení, diplomatických rozhovorů, zaznamenáte vzrůst kultury a řadu dalších aktivit.

  • Původní cena: 59,99 € (8,99 €)

Sea of Thieves (Win)

Chcete si vyzkoušet, jaké to je být pirátem? Ve hře s názvem Sea of Theives tuto šanci dostanete. Hra vám nabízí naprostou volnost – je tedy jen a jen na vás, kam a jak se vydáte. Vydejte se na dobrodružství, ve kterém si dosytosti užijete loupení, prozkoumávání, putování po moři a napínavé souboje.

  • Původní cena: 39,99 € (19,99 €)

Left 4 Dead (Win + macOS)

Legenda je zpět. Populární hru Left 4 Dead 2 pravděpodobně není třeba nikomu představovat. Tato kooperace sklízí úspěch již od roku 2009 a ve světe si získala obrovskou popularitu. S partou přátel se můžete postavit nekončící hordě zombíků, a to hned na několika různých mapách.

  • Původní cena: 8,19 € (1,63 €)

Subnautica (Win)

Subnautica je podvodní adventura, ve které se ocitnete na mimozemské planetě, která je kompeltně pokrytá oceánem. Čeká na vás obrovský a otevřený svět plný zázraků a nebezpečí. Jediný způsob, jak můžete na této planetě přežít, je přesunout se právě do hlubin oceánu. Oceány ve hře Subnautica sahají od sluncem zalitých mělkých korálových útesů až po zrádné hlubinné příkopy, lávová pole a bioluminiscenční podvodní řeky. Řiďte svůj přísun kyslíku při prozkoumávání řasových lesů, náhorních plošin, útesů a klikatých jeskynních systémů. Voda se samozřejmě hemží životem. Ne vždy to ale bude přátelské setkání.

  • Původní cena: 29,99 € (14,99 €)

Farming Simulator 22 (Win + macOS)

Zajímalo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se mohli ocitnout v roli farmáře a měli byste na starost celou vaši farmu? Přesně tohle si budete moci vyzkoušet v graficky nádherně zpracované hře Farming Simulator 22. Budete se totiž muset starat o pole, o zvířata, traktory a ostatní techniku, přičemž musíte pochopitelně prosperovat.

  • Původní cena: 39,99 € (35,99 €)

Dnes nejčtenější

.