Zavřít reklamu

Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Coach Carter

Film vypráví pravdivý životní příběh kontroverzního basketbalového trenéra Kena Cartera. Carter uzavřel tělocvičnu svého neporazitelného týmu, když zjistil, že hráči mají špatný prospěch ve škole. Za svůj čin byl jak sveřepě odmítán, tak nadšeně chválen. Musel překonat odpor hráčů, rodičů i celé společnosti, kteří ho nutili znovu otevřít hřiště. Rozhodl se ukázat mladým lidem budoucnost, která přesahuje gangy, drogy, vězení a dokonce i basketbal.

  • 59,- vypůjčení, 59,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Coach Carter pořídíte zde.

Blade II

Napůl člověk, napůl upír a sžíraný touhou pomstít prokletí svého narození a zachránit lidskou rasu před krví zalitým Armagedonem! Bojovník s mečem Blade (Wesley Snipes) se vrací bojovat s novou rasou superupírů, která je pevně odhodlaná vyhladit ostatní upíry dříve, než zničí celou lidskou rasu. Blade se připojuje k silnému týmu upírů, aby společně porazili zlo větší, než s jakým kdy bojovali. Vychází z komiksové postavy světa Marvel.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Blade II pořídíte zde.

Romeo musí zemřít

Světoznámý mistr bojových umění a asijská filmová senzace Jet Li hraje nezastavitelného bojovníka, který uprchne z hongkongského vězení, aby pomstil bratra zavražděného v Los Angeles, a zamiluje se do dcery nepřátelského zločineckého bosse.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Romeo musí zemřít pořídíte zde.

Osvícení

Manželé s malým synem dostanou práci, která je zavede vysoko do hor v Coloradu, kde se mají starat o hotel. Během dlouhé zimy jsou tak jeho jedinými obyvateli. Manažer hotelu je varuje, aby práci nepřijali kvůli tragédii, která se tam udála v zimě roku 1970. Podle knihy Stephena Kinga.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Osvícení pořídíte zde.

Rezistence

Z Tris a Čtyřky se během okamžiku stali psanci podobní lovné zvěři. Nikde není klid a bezpečno, vůdkyně sekce Sečtělých je s pomocí ozbrojené sekce Neohrožených neúnavně pronásleduje odhodlaná dostat je za každou cenu. Současně nechává pochytat další divergentní lidi, kteří do stanoveného společenského systému nezapadají. Vystavuje je krutým testům, aby odhalila vhodnou osobu, jenž jí může pomoci rozluštit dávné tajemství. Tris a Čtyřka zjišťují, že mají víc spojenců, než se zdálo, rozhodnou se přestat utíkat a zkusí překvapivý protiútok. Je to právě Tris, která se stane klíčem k tajemství, na němž stojí základy světa, ve kterém žijí. Tajemství minulosti i budoucnosti.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Rezistence pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.