Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

cRate Pro – Currency Converter

Jak již samotný název napovídá, aplikace cRate Pro – Currency Converte funguje jakožto skvělý nástroj pro převádění hodnot napříč nejrůznějšími světovými měnami. Tento program dokáže pracovat s více než 160 měnami, přičemž zároveň zobrazuje i vývoj hodnoty v grafech a funguje i na Apple Watch.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

This War of Mine

Ve většině her s válečnou tématikou se nacházíte v roli hrdiny, který zcela změní sled veškerých událostí a zachrání svět. This War of Mine na to jde ale trošku jinak. V této hře se totiž ocitáte v roli prostého občana státu, jehož země je právě ve válce. Vaším úkolem je zajistit dostatek potravy pro vaši skupiny a přežít. Zvládnete to?

  • Původní cena: 349 Kč (49 Kč)

Calculator Easy HD

V rámci akce nyní navíc pořídíte i zajímavou alternativu pro nativní Kalkulačku, kterou je aplikace Calculator Easy HD. Program se pyšní velice přívětivým uživatelským prostředím, nechybí podpora tmavého režimu, možnost rychlého zkopírování výsledku či nástroj pro výpočet vhodného spropitného.

 

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Geofency | Time Tracking

Napadlo vás někdy, kolik času asi trávíte v práci, doma, v posilovně a na dalších místech, které častokrát navštěvujete? Odpověď na tuto otázku vám dokáže poměrně jednoduše dát aplikace Geofency – Time Tracking. Ta totiž využívá údaje z GPS a dokáže si tak zapamatovat, kolik času jste na dané lokaci strávili.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

MicSwap Pro Microphone Modeler

Jak již samotný název napovídá, aplikace MicSwap Pro Microphone Modeler vám dokáže posloužit pro ty nejrůznější modulace hlasu. S pomocí programu si tak můžete nahrát například vaše mluvené slovo a následně dle vlastní libosti upravit hlas. Nástroj je možné použít i pro pouhé nahrávání místo nativní aplikace Diktafon.

  • Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

Infinity Tank Battle

Infinity Tank Battle je velice oblíbená hra, ve které si zavzpomínáte na hru Tank Battle známou z 8bitové konzole. Jedná se o moderní tankovou bitvu, ovšem nechybí jí klasické základní rysy z původní hry Tank Battle.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Tempest: Pirate Action RPG

Po delší době do akce znovu dorazila oblíbená RPG hra Tempest: Pirate Action RPG, ve které se chopíte role pirátského kapitána. Spolu s vaší neporazitelnou lodí a nebojácnou posádkou budete brázdit po vlnách moře, přičemž se budete honit za kořistí. Budete totiž napadat nejrůznější lodě a drancovat co můžete. Potěšit dokáže skvělý příběh, otevřený svět a možnost hraní online.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.