Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Scanner App – PDF Document

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali naskenovat nějaký dokument, ale neměli jste k dispozici žádný skener? V takovém okamžiku se může hodit aplikace Scanner App – PDF Document, která z vašeho iPhonu či iPadu zmiňovaný skener udělá a za pomocí fotoaparátu dokáže dokument naskenovat ve formátu PDF nebo JPEG.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

VideoLUT

Aplikace s názvem VideoLUT vám umožní vylepšit vaše videa a fotografie za pomoci více než 2500 vysoce kvalitních LUT presetů. Aplikace nabízí profesionální nástroje pro úpravu nejrůznějších parametrů vašich snímků a nabízí možnost exportu do různých formátů.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Rythm Cat – Read Music

Rythm Cat – Read Music je zábavná hra, která pomůže studentům všech věkových kategorií naučit se číst základní hudební rytmy. 60 zábavných úrovní, které jsou postupně náročnější. Tato hra byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními hudebníky a pedagogy.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Mobile Empire

Řadíte se mezi fanoušky jablečných telefonů, nebo fandíte nějakému jinému výrobci? A co tak si vyzkoušet tuto pozici na vlastní kůži? Přesně tohle vám umožní parádní hra Mobile Empire, ve které povedete firmu vyrábějící mobilní telefony. Hra začíná v roce 2001 a postupně se budete muset vypracovat tak, abyste ovládli celý trh.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

TARAKAN

Ve hře Tarakan objevíte na jedné ze svých procházek po okolí tajnou základnu, ukrytou v lesích. Protože jste dobrodruzi, rozhodnete se, že ji náležitě prozkoumáte. Je to ale dobrý nápad? Nechte se pohltit strhujícím dobrodružstvím, řešte zajímavé hádanky a záhady, a užijte si zajímavou herní grafiku spolu se skvělým soundtrackem.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

Čas od času má problémy se sníženou produktivitou pravděpodobně každý. S tímto problémem naštěstí dokáže zajímavým způsobem pomoct aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vaši práci rozdělí do několika kratších intervalů. Ty jsou navíc prokládány přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete tak mrhat časem. Následně si navíc můžete prohlédnout statistiky a případně na sobě pracovat.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Cloud Outliner Pro

Cloud Outliner Pro je aplikace, která dokáže posunout vaši produktivitu kupředu. Tento nástroj slouží pro zapisování, organizování a plánování vašich projektů, plánů, návrhů a dalších. Veškeré záznamy jsou navíc automaticky synchronizovány prostřednictvím iCloudu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.