Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Master of Pottery (Win)

Při výrobě keramiky se můžete parádně uvolnit a zrelaxovat se. Že nemáte doma hrnčířský kruh? Nevadí, můžete si keramiku vyzkoušet alespoň virtuálně, a to díky hře s názvem Master of Pottery. Praktikujte, zlepšujte se a vytvářejte úžasné umění z hlíny.

  • Původní cena: 4,99 € (2,99 €)

HROT (Win)

Ve hře s názvem HROT se ocitnete v depresivním komunistickém Československu roku 1986. Děj hry se odehrává bezprostředně poté, co udeřila ničivá pohroma, a vás čeká boj o přežití v ponurých kulisách.

  • Původní cena: 16,79 € (13,09 €)

Off With Your Head Bundle (Win + macOS)

Populární bezhlavé duo spojilo své síly v balíčku Off With Your Head Bundle, který je k dispozici exkluzivně na Steamu, a který můžete dnes získat ve slevě. Najdete zde svižnou rogue-like hru Dead Cells spolu s akčním titulem Skul.

  • Původní cena: 41,78 € (32,31 €)

Doom & Destiny (Win + macOS)

Pokud se považujete za fanouška dobrodružných RPG her a hledáte nějaký nový titul, který by se dokázal postarat o dlouhé hodiny zábavy, tak byste rozhodně neměli přehlédnout Doom & Destiny. V této hře budete ovládat čtyři šprty, kteří se omylem ocitnou ve fantasy světě plném magie, kde vás navíc budou považovat za hrdiny. Kvůli tomu samozřejmě budete muset čelit nepřátelům a nástrahám. Zvládnete to?

  • Původní cena: 9,99 € (3,09 €)

Devil May Cry 5 (Win)

Do slevy dnes zamířil také populární titul Devil May Cry. Země je opět ohrožování děsivými démonickými stvořeními. Smrtelníci jsou na první pohled bezmocní, ovšem do té doby, než se na jejich stranu přidá Dante – syn Evy a démona Spardy.

  • Původní cena: 29,99 € (9,89 €)

Dnes nejčtenější

.