Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Day Cost Pro – Personal Finance

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu mít po ruce nějakého praktického pomocníka. Tím může být i aplikace DayCost Pro – Personal Finance. Program si totiž poradí s monitorováním všech vašich výdajů, díky čemuž nad nimi získáte lepší přehled.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

The Happy Fox Stickers

Používáte pro komunikaci s vašimi přáteli, rodinnými příslušníky či kolegy především nativní řešení v podobě iMessage? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci The Happy Fox Stickers, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Program vám zpřístupní více než 20 nových samolepek s tematikou lišky, díky kterým dokážete okořenit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic Camera
Stažením aplikace Epica Pro – Epic camera si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který vás dokáže skvěle zabavit. Program je totiž konkrétně vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších filtrů, samolepek a efektů, s jejíchž pomocí můžete srandovně „okořenit“ vaše fotografie, především tedy selfie snímky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Block vs. Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Tower of Fortune 2

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 2. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 kč)

Incredible Box – ClassicPuzzle

Aplikace Incredible Box – ClassicPuzzle potěší především milovníky klasických logických her. V tomto titulu na vás totiž čeká řada nejrůznějších úrovní, kdy budete muset posouvat jednotlivé krabice do předem určené pozice. Nenechte se ale zmást. Ve skutečnosti to totiž tak jednoduché není.

  • Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.