Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

FoodyLife: The Food Diary App

S pomocí aplikace FoodyLife : The Food Diary App můžete snadno a rychle analyzovat vaše stravovací návyky a případně zapracovat na jejich zlepšení. Zároveň vás program nebude „otravovat“ s přesnými kaloriemi a nutričními hodnotami. To je právě hlavním rozdílem oproti konkurenčním programům, které se zaměřují pouze na daná čísla.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Poker Pop!

Hra Poker Pop! v sobě zajímavým a originálním způsobem kombinuje herní principy dvou oblíbených tradičních her – pokeru a domina. Na její herní styl si jistě velice rychle zvyknete a oblíbíte si jej. Jednou z jejích výhod je to, že můžete hrát úplně sami – vaším úkolem bude pokládat na herní plochu jednotlivé herní kameny tak, aby dávaly dohromady správnou postupku.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Watchee

Aplikace Watchee byla speciálně navržena pro všechny vášnivé sběratele a milovníky hodinek, kteří mají k dispozici hned několik druhů. Do této aplikace si totiž přidáte všechny vaše modely, díky čemuž budete mít kdykoliv po ruce vaši virtuální kolekci hodinek.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

TITANIC 3D
Fascinoval vás někdy příběh legendární lodi známé jako Titanic? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se přinejmenším měli podívat na aplikaci TITANIC 3D. S pomocí tohoto nástroje se totiž přesunete na 3D model zmiňované lodi, kdy si zažijete tehdejší náraz a potopení. V této hře totiž věrně napodobíte chování posádky a budete si tak moci zažít katastrofu „na vlastní kůži“.

  • Původní cena: 629 Kč (499 Kč)

Touch Search +

Zakoupením aplikace Touch Search + získáte parádní a vcelku praktický nástroj, který vám do značné míry usnadní vyhledávání. Jednoduše vám totiž stačí zadat klíčová slova a aplikace automaticky prohledá internetové vyhledávače, slovníky, různé portály, nákupní stránky a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

ToonCamera

Jak proměnit svůj svět v oživlý komiks? S aplikací ToonCamera to jde snadno. Jedná se o aplikaci pro úpravu fotografií a videa, která do vašich snímků a záznamů přidá zábavné komiksové efekty. Svá díla pak můžete lehce sdílet nejen na sociálních sítích.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Po delší době do akce opět zamířila nesmírně oblíbená a zábavná hra s názvem Escapist 2: Pocket Breakout. Prakticky se jedná o vylepšené pokračování prvního dílu, ve kterém se budete opět pokoušet o únik z vězení. Z toho důvodu budete muset ve věznici různě obchodovat, smlouvat, zapadnout do vězeňského života a podobně. Hru si navíc můžete užít se třemi kamarády díky lokálnímu multiplayeru.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.