Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

You Record Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou a oblíbenou alternativu za nativní Diktafon, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci You Record Pro. Tento program vám tedy umožní nahrávat audio záznamy, přičemž nabízí jednoduché uživatelské prostředí a řadu skvělých možností.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Photo Frame Calendar & Clock

S pomocí aplikace Photo Frame Calendar & Clock můžete proměnit váš iPhone či iPad do podoby minimalistického fotorámečku. V takovém případě si můžete nastavit, jaké fotografie se budou zobrazovat, případně pro prezentaci můžete vyčlenit nějaké album. Fotky jsou pak ještě doplněny o aktuální datum a čas.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Money – Track Easily

Stažením aplikace Money – Track easily si přijdete na vcelku jednoduchý nástroj, který vám dokáže pomoct se správou vašich financí. Program konkrétně zaznamenává vaše výdaje a příjmy, díky čemuž následně okamžitě vidíte, za co kolik utrácíte, a kde byste naopak mohli ušetřit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Epica 2 Pro – monster camera

Stažením aplikace Epica 2 Pro – monster camera si přidejte na oblíbený nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento program je totiž vybavený řadou nejrůznějších efektů a filtrů, s jejíchž pomocí můžete upravit vaše selfie snímky a skvěle je tak ozvláštnit. Výsledek pak můžete ihned sdílet s přáteli.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Smart Resize 2x

Do akce dnes také zamířila zajímavá aplikace Smart Resize 2x, která nabízí poměrně zajímavé možnosti. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete až dvojnásobně zvětšit vaše obrázky, k čemuž aplikace používá propracované algoritmy a možnosti umělé inteligence. Díky tomu nedojde ke ztrátě kvality. Zároveň si poradí i s retušováním nevyžádaných objektů.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Last Colossus

Řadíte se mezi milovníky starých, spíše textových RPG her, nebo byste si je alespoň rádi připomněli? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak by vás mohl zaujmout titul Last Colossus, ve kterém na vás čeká devět zajímavých kapitol, kdy se spolu s vaším bojovým gigantickým robotem budete muset postavit nejrůznějším nepřátelům a náročným bossům.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories je populární titul o lovcích monster. Ponořte se do světa plného obřích monster, a začněte své vlastní dobrodružství plné soubojů, napínavých zážitků a objevování dosud neobjeveného.

  • Původní cena: 499 (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.