Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Safety Photo+Video Pro

Po delší době se v akci znovu objevila nesmírně populární aplikace Safety Photo+Video Pro, která slouží pro ochranu vašich videí a fotografií. S pomocí tohoto nástroje si totiž tyto soubory můžete rozřadit do alb a následně uzamknout, díky čemuž se k nim nedostane nikdo, kdo například nezná heslo, případně neprojde přes biometrickou autentizace Face/Touch ID.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Stream Music Player

Aplikace Stream Music Player vám umožní bezproblémový poslech, správu a synchronizaci vašich oblíbených skladeb. Můžete si vytvořit svou vlastní osobní streamovací službu, v jejímž rámci se budou přehrávat skladby, které máte uložené na cloudových službách jako je třeba Box, Dropbox, Google Disk, OneDrive nebo například Yandex Disk. Po přesunu můžete hudbu ze Stream Music Playeru poslouchat také v offline režimu, aplikace nabízí synchronizaci napříč všemi vašimi zařízeními. V přehrávači najdete také funkci časovače pro vypnutí, ovládání přehrávání na pozadí a spoustu dalšího.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Paintiles

Titul Paintiles jistě potěší všechny milovníky puzzle her. Řešte zapeklité hádanky v této barevné dlaždicové hře. Váš úkol je jednoduchý, máte tři barvy na malování dlaždic, získávejte dovednosti a čelte novým nástrahám, které si na vás hra připravila.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Bike Life

Ve hře s názvem Bike Life se na displeji vašeho iPhonu budete zběsile prohánět na kolie ulicemi města. Musíte se ale umět přizpůsobit aktuální dopravě a vyhýbat se chodcůcm, aby nedošlo k nehodě. Čím déle budete jezdit, tím více se budou zlepšovat vaše schopnosti a dovednosti.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

RecipeBox – Save Your Recipes!

Aplikace RecipeBox – Save Your Recipes je skvělým pomocníkem pro všechny, kdo rádi vaří a pečou. Pomůže vám se správou, ukládáním a vyhledáváním vašich receptů, s její pomocí můžete ale také pohodlně a efektivně plánovat vaše jídelníčky, sestavovat nákupní seznamy podle vašich receptů, a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Calendarium – About this Day

Stažením aplikace Calendarium – About this Day získáte perfektní studnici informací, která vás toho naučí skutečně hodně. Každý den vám totiž appka zobrazí důležité chvíle z minulosti, které se staly právě v den, ve který se na ně díváte.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iCatcher! Podcast Player

Jak již samotný název napovídá, zakoupením titulu iCatcher! Podcast Player získáte parádní aplikaci, kterou ocení především milovníci rozhovorů a podcastů. S pomocí tohoto nástroje se můžete přihlásit k odběru vašich nejoblíbenějších podcastů a následně je poslouchat na vašem iPhonu.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.