Zavřít reklamu

Před malou chvilkou skončila úvodní Keynote k letošní WWDC 2022. Jak bývá u Applu zvykem, představil na ní také nové verze svých operačních systémů včetně watchOS 9. Majitelé Apple Watch Series 3 ale tento večer zažili zklamání. Nejnovější verze watchOS totiž s tímto modelem není kompatibilní.

Vypadá to, že se naplnily předpovědi analytiků z počátku letošního roku o tom, že se letos na podzim po představení nových modelů chytrých jablečných hodinek nejspíš budeme muset rozloučit s modelem Apple Watch Series 3. Firma dnes večer tuto teorii prakticky definitivně potvrdila tím, že pro tento model již nenabídla kompatibilitu s operačním systémem watchOS 9.

 

 

Nejstarším modelem Apple Watch, který nabídne kompatibilitu s operačním systémem watchOS 9, budou tedy Apple Watch Series 4. O tom, že se Apple nejpozději letos na podzim – tedy po uvedení nových modelů – chystá oficiálně ukončit prodej Apple Watch Series 3, hovořila již od počátku letošního roku řada analytiků v čele s Ming-Chi Kuem. Na jejich místo by se tak teoreticky mohla dostat například první generace Apple Watch SE. Přestože Apple Watch Series 3 bezpochyby řadě uživatelů skvěle poslouží i dnes, je pravdou, že na trhu se mezitím objevila řada nových modelů se spoustou zajímavých a užitečných funkcí, Apple Watch Series 3 pochopitelně v jistém smyslu slova pozbyly na atraktivitě. Nechme se překvapit, co přinese nová generace chytrých hodinek od Applu.

Dnes nejčtenější

.