Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Fill me up – Block Brain Game!

Vyplňte mřížku s podivně tvarovanými dílky, abyste mohli přejít na další úroveň. Zdá se to velice jednoduché, pouze ale zpočátku. Hra obsahuje 50 úrovní a obtížnost se samozřejmě zvyšuje, co úroveň.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Tank Battle – Mini War

Tahle hra je naprostá klasika, kterou si určitě zahraje každý herní pařan z nostalgie. Nebojte, pokud si Super Tank Battle nepamatujete, no, tak není nic jednoduššího než se do hry pustit. Vytvořte tankovou linii a ochraňte svou základnu.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Tank Super Wars

Jestliže hledáte nějakou oddechovou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala ve vzpomínkách přenést o několik let zpět, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na Tank Super Wars. V této hře totiž na klasických, retro mapách budete ovládat tank, kdy vaším úkolem bude zneškodnit vaše nepřátele. Celá hra je ve 2D.

  • Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

Time Arc – Time Tracking

Jestliže hledáte nějaký praktický nástroj, který by vám pomohl s posunutím vaší produktivity kupředu, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na Time Arc – Time Tracking. Tento nástroj slouží pro monitorování času stráveného nad vašimi aktivitami. Zároveň program nabízí i praktický widget.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Chess Pro by Mastersoft

Pokud patříte mez vášnivé příznivce královské hry, určitě vás potěší dnešní sleva na Chess Pro by Mastersoft. Najdete zde hned několik režimů hry včetně 2D a 3D variant, ale také nástroje pro učení. Začátečníci mohou využít nápovědu ve hře, pokročilí hráči zase jistě ocení analýzy tahů. Chess Pro by Mastersoft nabízí také bohaté možnosti přizpůsobení hry i figur.

  • Původní cena: 249 Kč (149 Kč)

Juice Realm

Juicy Realm je roztomilá roguelike hra, ve které se vaším nepřítelem stává… ovoce. Odehrává se ve světě, kde se stírá hranice mezi zvířaty a rostlinami. Při svém objevování tohoto světa budete muset čelit pestré paletě nejrůznějších nepřátel, zatímco budete vylepšovat svou postavu pro další bitvy.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Earth 3D – World Atlas

Interaktivní 3D atlas si můžete vychutnat také na displeji vašeho iPhonu. V této aplikaci najdete podrobný 3D model planety Země se spoustou interaktivních map všeho druhu, stejně jako obsáhlé informace o jednotlivých zemích, geografických objektech, divech světa a dalších věcech. Earth 3D – World Atlas nabízí také velmi bohatý multimediální obsah, a představuje tak cennou encyklopedii pro vaše Apple zařízení.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.