Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Block vs Block

Hra s názvem Block vs. Block je upravená klasika z dob minulých. Světově nejatraktivnější logická hra všech dob nyní na vašem zařízení. 16 různých druhů tvarů. Hrajte proti počítači, anebo si na iPadu zahrajte proti svým přátelům.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Battle Chasers: Nightwar

Nádherné slevy se taktéž dočkala tahová strategická RPG hra Battle Chasers: Nightwar, která je doplněna o parádní příběh, kdy budete objevovat záhady opuštěných žalářů. Na bitevním poli se vždy utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel a vaším cílem bude, abyste je za použití co možná nejlepší taktiky porazili.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Lock’s Quest

Ve strategické hře Lock’s Quest se ocitnete ve vyhroceném sporu, který odstartoval obrovskou válku. Sami se zhostíte role postavy jménem Lock a vaším úkolem bude připravit obranu a odrazit útok hordy nájezdníků. V celém příběhu si prožijete 75 dní celé války na unikátních mapách, kdy budete muset vždy vymyslet vhodnou taktiku.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Shadow of Death: Premium Games

Řadíte se mezi milovníky akčních RPG, kde se utkáte s těmi nejsilnějšími protivníky a vynaložíte maximum na to, abyste je porazili? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohl zaujmout titul Shadow Of Death: Premium Games. V této hře budete hrát za čtyři hrdiny, vyberete si svého oblíbence a následně si doslova podrobíte temnotu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Simple Refresh for Safari

Zakoupením aplikace Simple Refresh for Safari získáte parádní nástroj, který je primárně určen pro vývojáře webových aplikací a ostatní. Konkrétně se jedná o doplněk prohlížeče Safari, jenž se dokáže postarat o automatické obnovování webové stránky. Zde si můžete nastavit interval mezi 1 sekundou až 10 minutami.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

7Days: Backer

Pokud ale hledáte spíše nějakou zábavu a dobrodružství se skvělým příběhem, zbystřete. Do akce také zamířila hra 7Days : Backer, ve které máte 7 dní na odhalení řady tajemství. Jedná se o interaktivní textový příběh, kdy nesmírně záleží na vašich volbách. Ty totiž určí nadcházející vývoj děje i to, zdali se ve finále postavíte na stranu dobra či zla.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Human Anatomy Atlas 2021

Pokud studujete medicínu nebo se pouze zkrátka zajímáte o taje lidského těla, rozhodně by na vašem Macu neměla chybět aplikace Human Anatomy Atlas 2021. Tato aplikace vám umožní daleko lépe porozumět zmiňovanému lidskému tělu a prohloubí vaše znalosti.

  • Původní cena: 649 Kč (25 Kč)

 

Dnes nejčtenější

.