Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

I.F.O.

Oldschoolová hra I.F.O přináší na vaše zařízení s operačním systémem iOS legendární herní požitek, na který si můžeme pamatovat ještě z přelomu tisíciletí. Vaším úkolem bude vypořádat se s nepřátelskými loděmi mimozemšťanů, přičemž sami budete disponovat perfektním vesmírným plavidlem.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Future Ludo

Zahrajte si tuto známou, strategickou stolní hru nově na vašem iPadu či iPhonu. Nyní však nehrajete na papíře, jak je zvykem, ale přímo ve virtuálním vesmíru. Hoďte kostkou a probojujte se se svou mateřskou lodí až do cíle. Podporuje hru až pro 4 hráče.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Resizable – Photo size

Jak již samotný název napovídá, aplikace Resizable – Photo size slouží pro úpravu rozměrů vašich fotografií a snímků. Jednoduše stačí daný obrázek vybrat z galerie, nastavit nové rozměry a o zbytek se postará program za vás. Výhodou je, že je zároveň dokáže i zvětšovat.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Construction Simulator PRO

Napadlo vás někdy, jaká je asi práce na velké stavbě? To si na „vlastní kůži“ budete moci vyzkoušet v relativně propracované hře Construction Simulator PRO, kde se například zhostíte role operátora obrovského jeřábu. Konkrétně před vámi bude ležet řada úkolů, díky čemuž postupně uvidíte, jak před vámi roste stavba.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

CALC Smart

Aplikace CALC Smart je kalkulačka, která vyhovuje všem studentům, ale i pracujícím lidem. Kalkulačka nabízí spoustu funkcí, dokonce dokáže ukázat i historii počítání. Objevují se zde také jednoduché barevné motivy.

  • Původní cena: 149 Kč (129 Kč)

Unitied

Unitied je minimalistická hra, při které se nejen pobavíte a trošku potrápíte své mozkové závity, ale při které se také uvolníte a zrelaxujete. Vaším jediným úkolem bude úspěšně dokončit všechny bloky, a to pohybem do čtyř různých směrů. Hra má čtyřicet úrovní se stoupající obtížností.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Silversword

Přijdou vám záporáci jako Šmak z Hobita, Voldemort z Harryho Pottera či Bílí chodci z Her o trůny jako hrůzostrašní? Tak na ně rovnou zapomeňte. Tak na ty můžete rovnou zapomenout. Ti praví a hrůzostrašní nepřátelé na vás totiž čekají v RPG hře Silversword, kde na vás čeká řada úkolů a soubojů.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Dnes nejčtenější

.