Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro macOS i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

fault – milestone two side:above

Hra fault – milestone two side:above je pokračováním oblíbeného titulu fault–milestone. Jedná se jedinečnou výpravnou vizuální novelu, která vypráví sci-fi příběh hlavní hrdinky Selphine a jejích přátel, kteří se vrací zpět do své rodné země.

  • Původní cena: 14,99 € (7,49 €)

South Park: The Stick of Truth (Win)

Komediální seriál South Park se již před mnoha lety stal velmi oblíbeným. Dlouho na sebe nenechal čekat nejen celovečerní snímek, ale například také počítačové hry včetně titulu South Park: The Stick of Truth, který máte dnes možnost získat na Steamu za zvýhodněnou cenu. Řádně se vyzbrojte a připravte se na epické bitvy, které budete muset svádět proti opravdu pestré paletě nepřátel od trpaslíků až po hipíky.

  • Původní cena: 29,99 € (7,49 €)

GOROGOA (Win + macOS)

Gorogoa je logická hra, která celá stojí a padá na kartách a dlaždicích, které si hráč kombinuje a prozkoumává každý snímek, aby objevil spojení. U této hry se možná kvůli nejasným řešením několikrát rozčílíte, ovšem umělecká díla a skvělá hratelnost vás dokonale pohltí a zabaví.

  • Původní cena: 14,99 € (4,49 €)

The Last Campfire (Win)

The Last Campfire je skvěle zpracovaná roztomilá adventura, ve které spolu s ústřední postavičkou putujete kouzelným světem plným nejrůznějších hádanek a hlavolamů. Vaším úkolem bude najít cestu zpět domů, a při svém pátrání prožijete spoustu zajímavých dobrodružství.

  • Původní cena: 12,49 € (4,99 €)

Scalak (Win + macOS)

Logická hra s názvem  Scalak dokáže potrápit nejednoho nadšené hráče. V této hře bude vaším úkolem spojovat jednotlivé tvary dohromady, přičemž se budete muset dívat po odlišných vzorech. Toho docílíte částečnou rotací samotných objektů, což už vyžaduje právě ono logické myšlení.

  • Původní cena: 1,59 € (1,35 €)

Dnes nejčtenější

.