Zavřít reklamu

Operační systémy od Applu nabízí nejrůznější nativní aplikace včetně Počasí, které je k dispozici také pro Apple Watch. Nativní Počasí ve watchOS ale nemusí nutně vyhovovat všem uživatelům. Pokud tedy v současné chvíli hledáte zajímavou alternativu k této aplikaci, můžete se nechat inspirovat naším dnešním výběrem.

Hello Weather

Hello Weather je užitečná a spolehlivá aplikace, která vám poskytne předpověď počasí nejen na vašich Apple Watch. Najdete zde opravdu detailní údaje o větru, vlhkosti a tlaku vzduchu, srážkách, sněžení, teplotě a dalších parametrech, ale také informace o východu a západu slunce, pocitové teplotě nebo výhledu na následující hodiny.

Aplikaci Hello Weather stáhnete bezplatně zde.

Carrot Weather

Carrot Weather patří mezi velmi populární aplikace pro předpověď počasí. Kromě toho, že je multiplatformní, spolehlivá a vtipná, je Carrot Weather také velmi přizpůsobitelnou aplikací, která vám dokáže poskytnout právě ty informace, které potřebujete. Carrot Weather nabízí bohaté množství informací o povětrnostních podmínkách, možnost umístění komplikací k ciferníkům, notifikace ohledně blížících se změn počasí a spoustu dalších funkcí.

Aplikaci Carrot Weather stáhnete bezplatně zde.

Forecast Bar

Díky aplikaci Forecast můžete na displeji vašich Apple Watch kdykoliv a kdekoliv sledovat velmi přesnou předpověď počasí se spoustou užitečných detailů. Forecast Bar nabízí možnost přizpůsobení zobrazovaných informací včetně údajů o srážkách, viditelnosti, tlaku, větru či náhlých změnách, samozřejmostí jsou také komplikace pro ciferníky.

Aplikace Forecast Bar stáhnete bezplatně zde.

Weathergraph

Weathergraph je multiplatformní aplikace tuzemského vývojáře Tomáše Kafky. Weathergraph ve verzi pro Apple Watch nabízí podrobnou předpověď počasí s možností upozornění na srážky či sněžení, údaje o směru a síle větru, ale samozřejmě také o teplotě a jejich změnách. Aplikace Weathergraph nabízí rovněž komplikace pro ciferníky vašich Apple Watch.

Aplikaci Weathergraph stáhnete bezplatně zde. 

Weather – The Weather Channel

Weather – The Weather Channel je multiplatformní aplikace, která vám poskytne spolehlivé informace o aktuálním stavu počasí, stejně jako předpověď pro další hodiny či dny. Díky této aplikaci můžete (nejen) na vašich Apple Watch kdykoliv snadno zjistit detaily o případných srážkách, rychlosti větru, teplotě a dalších parametrech, samozřejmostí jsou také různé komplikace pro vaše ciferníky.

Aplikaci Weather – The Weather Channel stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.