Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Unitied

Unitied je minimalistická hra, při které se nejen pobavíte a trošku potrápíte své mozkové závity, ale při které se také uvolníte a zrelaxujete. Vaším jediným úkolem bude úspěšně dokončit všechny bloky, a to pohybem do čtyř různých směrů. Hra má čtyřicet úrovní se stoupající obtížností.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Youtubers Life – Music

V posledních letech si obrovskou popularitu získali tvůrci zajímavého obsahu neboli takzvaní YouTubeři. Jejich roli si budete moct vyzkoušet na „vlastní kůži“ prostřednictvím hry Youtubers Life – Music, kdy se zhostíte role zmiňovaného YouTubera, který se zaměřuje na tvorbu hudebního obsahu.

  • Původní cena: 229 Kč (79 Kč)

Adventure Pinball

Pravděpodobně drtivá většina z vás zná klasickou a velice populární hru Pinball. Jestliže si ale myslíte, že si zahrajete tuto klasiku i ve hře Adventure Pinball, tak na to můžete rovnou zapomenout. V této hře totiž hrajete za hrdinu, který se vydává za dobrodružstvím. Vaším hlavním cílem bude zachránit královnu ze spárů zla, čímž zachráníte celý svět. Proč je ale tedy v názvu Pinball? Celý děj se totiž odehrává na podobné hrací ploše, která přináší perfektní zážitek.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

ACDSee Pro

Dnes do akce zamířila také aplikace ACDSee Pro, kterou možná někteří pamatují ještě z PC. ACDSee Pro ve verzi pro iOS zařízení kombinuje výkonný fotoaparát a nástroje pro úpravu fotografií. Nabízí podporu RAW formátu, umožňuje tvorbu koláží a mnoho dalšího.

  • Původní cena: 179 Kč (Zdarma)

Ginger Writer

Chcete při komunikaci zlepšit svou angličtinu, obohatit si slovní zásobu a naučit se používat jiné alternativy zavedených frází? Vezměte si na pomoc aplikaci Ginger Writer, která vám ve spolupráci s umělou inteligencí dokáže poradit nejen s gramatikou, pravopisem a interpunkcí, ale také s volbou těch správných výrazů.

  • Původní cena: 229 Kč (Zdarma)

BADLAND

Hra BADLAND získala několik ocenění a proto si vývojáři připravili tuto Game of the Year Edition, která kromě základní hry obsahuje také lepší grafiku i rozlišení, přepracované ovládání a kampaň na více než 15 hodin. Původní plošinovka BADLAND, ve které ovládáte zvláštní příšerky a snažíte se je dostat na konec každého levelu, vyšla původně v roce 2013 na iPad.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.