Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Cities: Skylines (Win + macOS)

Jestliže se řadíte mezi milovníky her, ve kterých je vaším hlavním úkolem vybudovat město, pak už jste určitě slyšeli o Cities: Skylines. V této hře je totiž vaším úkolem se postarat o tvorbu perfektního města, ve kterém funguje vše, jak má. Nečekejte ale, že se jedná o něco snadného. Čeká na vás spousta nástrah, které rozhodně nebude snadné překonat.

  • Původní cena: 27,99 € (6,99 €)

FIFA 22 (Win)

Pokud patříte mezi skalní fanoušky kopané, určitě byste si v rámci dnešních slev na platformě Steam neměli nechat ujít akci na titul FIFA 22. FIFA 22 nabízí několik herních režimů, bohaté možnosti hry i přizpůsobení a autentické prostředí.

  • Původní cena: 59,99 € (9,59 €)

Hearts of Iron IV (Win + macOS)

Ve strategické hře Hearts of Iron IV se přenesete zpět v čase do dob Druhé světové války, kde budete moci hrát za jeden ze zúčastněných národů. Váš úspěch bude přímo záviset na vašich strategických schopnostech a je nutné zmínit, že i jediná chyba vás může stát život. Je navíc jen na vás, zdali se budete držet historických událostí, nebo historii doslova přepíšete.

  • Původní cena: 39,99 € (9,99 €)

Planet ZOO (Win)

Máte rádi zvířata? Pak vás bude zaručeně bavit hra Planet Zoo. Vaším úkolem v ní bude vybudovat exotické safari. Dejte si záležet na každém detailu. Je důležité, aby všichni obyvatelé vašeho safari zdárně prospívali, ale také abyste měli vždy dostatečný příliv návštěvníků a důkladně se starali o vše důležité.

  • Původní cena: 44,99 € (11,24 €)

Crusader Kings III

Středověký simulátor panovníků Crusader Kings se ve svém třetím díle ovšem otevřel novým hráčům díky skvělému novému systému tutoriálů a nápověd. Zkusit si tak například v roli českého knížete podmanit celý civilizovaný svět je tak nyní o dost jednodušší. Hráči si pochvalují zejména neuvěřitelné množství alternativních cest, kterými se historie ve hře může vydat.

  • Původní cena: 49,99 € (39,99 €)

Dnes nejčtenější

.