Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Phone Drive: File Storage Sync

S pomocí aplikace Phone Drive: File Storage Sync můžete propojit iPhone či iPad s vaším Macem, potažmo s PC. Pro samotné propojení je samozřejmě potřeba být na stejné Wi-Fi sítí, díky čemuž následně můžete vidět soubory uložené na druhém zařízení a případně s nimi rovnou pracovat.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Epica Pro – Epic Camera

Stažením aplikace Epica Pro – Epic camera si přijdete na vcelku zajímavý nástroj, který vás dokáže skvěle zabavit. Program je totiž konkrétně vybaven rozsáhlou kolekcí nejrůznějších filtrů, samolepek a efektů, s jejíchž pomocí můžete srandovně „okořenit“ vaše fotografie, především tedy selfie snímky.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

This is the Police 2

Ve hře This Is the Police 2 povedete celé policejní oddělení a sami se ocitnete v kůži šerifa. Vaším úkolem bude spravovat podřízené policisty, vyšetřovat případy, postarat se o výslechy a posílat lidi do vězení. Hra ale nabere úplně jiný spád v momentě, kdy se kvůli vyšetřování budete muset spojit s kriminálníkem.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Hyperforma Premium

Jestliže se zajímáte o hry s velice zajímavým příběhem, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Hyperforma. V této hře se totiž podíváte do budoucnosti vzdálené 256 let, kde narazíte na obrovskou záhadu. Známá civilizace totiž kompletně vymizela a zanechala po sobě pouze prastarou síť. Vaším úkolem cestovatele bude se do sítě nekonečně prázdného hyperprostoru ponořit a najít odpověď k celé záhadě.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Modern Ludo

Ve hře Modern Ludo bude vaším úkolem sestřelit všechny vaše nepřátele tak, abyste si zajistili bezpečný průběh. Ve hře jsou totiž zcela klíčová letadla, která nesmí být sestřelena. Hra jemně připomíná známou deskovku zvanou „Člověče, nezlob se,“ avšak přináší s sebou řadu vylepšení.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Trivia Crack

Chcete trénovat své vědomosti a nevadí vám anglický jazyk? Pokud jste si na obě tyto otázky odpověděli kladně, tak by se vám mohla líbit hra Trivia Crack. V rámci ní vám budou Apple Watch zobrazovat různé otázky, na které budete postupně odpovídat. K dispozici je hned několik kategorií, ze kterých budete otázky dostávat. Díky Trivia Crack získáte perfektní možnost trénovat své vědomosti na zápěstí vaší ruky, a to kdykoliv a kdekoliv.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Awesome Calendar

Nyní můžete automaticky synchronizovat obsah se všemi kalendáři, které jste měli, sepsat seznam vašich úkolů, vytvořit poznámky s fotografiemi, zkontrolovat počasí a mnoho dalších věcí a to vše s Awesome Calendar. Tato elegantní aplikace vám umožní organizovat svůj život a je také perfektní možností pro týmové projekty. Stává se vám, že jste pryč z práce a potřebujete si okamžitě zkontrolovat váš budoucí program? V ten moment stačí otevřít Awesome Calendar.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

 

Dnes nejčtenější

.