Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Tales of the Black Forest (Win)

Pokud máte rádi retro, grafiku s nostalgickým nádechem a Japonsko, určitě vás zaujme titul Tales of the Black Forest. Jedno z japonských městeček je v této hře doslova zahlceno podivnou, neznámou, záhadnou temnou silou.  Připravte se na zábavu v retro stylu plnou cestování časem a luštění záhad.

  • Původní cena: 3,29 € (0,98 €)

Carto (Win + macOS)

Carto je okouzlující roztomilá adventura, ve které se před vámi postupně odhaluje nový svět plný hádanek, zapeklitých záhad a dobrodružství. V roli Carta, který se vrací zpět ke své rodině, na cestě potkáváte také pestrou paletu nejrůznějších postaviček, kterým musíte pomoci.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Spin Rythm XD (Win + macOS)

Vstupte do Rythm Dimension, kde to jen hýří pestrými barvami a strhujícími rytmy. Ve hře s názvem Spin Rythm XD bude vaším úkolem sladit barvy y rytmus tak, abyste dosáhli co možná nejvyššího skóre. Aplikace Spin Rythm nabízí také. možnosti přizpůsobení.

  • Původní cena: 17,99 € (12,05€)

Heartbound (Win + macOS)

Heartbound je tak trochu netradiční RPG hra o jednom chlapci, jeho psovi, tajemstvích a příčetnosti. Ve hře Heartbound budete muset v sympaticky vyhlížejícím prostředí s retro nostalgickým nádechem ovládat jejího hlavního hrdinu, který se vydává na dobdrodružství.

  • Původní cena: 8,19 € (6,55 €)

Red Dead Redemption (Win)

Dnes můžete prostřednictvím služby Steam stáhnout za zvýhodněnou cenu také populární a cenami ověnčenou westernovku Read Dead Redemption 2. Ponořte se do strhujícího psance Arthuira Morgana a jeho gangu Van der Linde a vraťte se do dob úsvitu moderní éry na území Spojených států.

  • Původní cena: 59,99 € (29,99 €)

 

Dnes nejčtenější

.