Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Hunt: Showdown (Win)

Dnes můžete za akční cenu získat na platformě Steam také hru s názvem Hunt: Showdown. Jedná se o taktickou PvPvE first-person střílečku, ve které bude vaším úkolem nemilosrdně likvidovat nejrůznější monstra, a pokusit se získat výsadní postavení mezi dalšími lovci.

  • Původní cena: 39,99 r (19,99 €)

Borderlands 3 (Win)

Borderlands 3 je zábavná a strhující střílečka, která vás dokáže zabavit na dlouhé hodiny. Doslova se zde budete muset prostřílet novými planetami, k dispozici budete mít obrovskou spoustu nejrůznějších zbraní. Staňte se jedním ze čtyř lovců Vaultu a vylepšujte svou postavu.

  • Původní cena: 59,99 € (14,99 €)

Rimworld (Win + macOS)

Jestliže se považujete za milovníky žánru sci-fi a nejednou jste uvažovali například o osídlení rudé planety, tak by vás mohla zaujmout hra RimWorld. V tomto titulu vás povede pokročilá umělá inteligence, přičemž vaším úkolem bude osídlit tajuplnou kolonii. Z tohoto důvodu na vás čeká jednak řada záhad, ale opomenout nesmíme ani na samotné výzvy. Hru navíc doplňuje úžasný příběh, který vás dokáže v momentě vtáhnout do děje.

  • Původní cena: 29,99 € (26,99 €)

Unpacking (Win + macOS)

Stěhování miluje asi jen málokdo, my vám ale zaručujeme, že ve hře Unpacking se do této činnosti nejen zamilujete, ale navíc vás bude úžasně uklidňovat a uvolníte se u ní. Unpacking je totiž hra, ve které zkrátka jen v poklidu vybalujete věci a umisťujete na různá místa v nových lokacích.

  • Původní cena: 19,99 € (15,99 €)

Nebuchadnezzar (Win + macOS)

Pokud si libujete v budovatelských strategických hrách, neměl by vám uniknout ani titul Nebuchadnezzar. Tato hra vás vrátí do časů starověké Mezopotámie, její kultury a historie. Osud řady významných a historických měst zde bude doslova ve vašich rukách, a vy tato města budete muset vybudovat, opečovávat a rozvíjet.

  • Původní cena: 19,99 € (12,99 €)

Dnes nejčtenější

.