Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější hry pro Mac i Windows, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá z her bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku.

Stellaris (Win + macOS)

Ve strategické hře Stellaris se vrhnete na nepopsatelné dobrodružství, které vás zabaví na dlouhé hodiny. V této hře totiž budete objevovat, prozkoumávat a komunikovat s nejrůznějšími druhy živočichů, na které narazíte na vašich toulkách skrze vesmír. Vaším cílem také bude budovat vesmírné lodě a kolonizovat planety.

  • Původní cena: 39,99 € (8 €)

Subnautica: Below Zero (Win + macOS)

Jak název napovídá, ve hře Subnautica: Below Zero se ponoříte do ledových, mrazivých vod na jedné z mimozemských planet ve vesmíru. Vaše mise je jasná – přežít. Dokážete se o sebe v tomto dobrodružství postarat tak, abyste opravdu byli schopni odolat všem nástrahám a úskalím, která na vás zde čekají?

  • Původní cena: 29,99 € (14,99 €)

HITMAN 3 (Win)

Ve hře HITMAN 3 se opět stáváte nájemným zabijákem, a musíte do puntíku splnit svou nelehkou krvavou misi. Vžijte se do role Agenta 47, plňte všechny úkoly, které vám budou zadány, a hlavně – nenechte se nikdy a za žádných okolností odhalit.

  • Původní cena: 59,99 € (26,99 €)

Titanfall 2

Dnes můžete v rámci zajímavých akčních slev na platformě Steam získat také titul Titanfall 2: Ultimate Edition. Užijte si tuto divokou a skvěle zpracovanou střílečku, ve které nebude rozhodně nouze o pořádnou akci a dobrodružství.

  • Původní cena: 29,99 € (4,79 €)

L. A. Noire (Win)

Máte chuť spíše na pořádný krimi thriller? Pak byste v dnešní akční nabídce platformy Steam neměli přehlédnout titul L.A. Noire. V tomto pohlcujícím interaktivním příběhu nebude nouze nejen o akci a napětí, ale také násilí. Kromě základní původní hry zde najdete také veškerý dosud vydaný obsah ke stažení.

  • Původní cena: 19,99 € (5,99 €)

Dnes nejčtenější

.