Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestliže jste se s vaším iPhonem či iPadem dostali do nepříjemné situace, kdy vám zařízení nejde zapnout, problikává u něj bílá obrazovka, zasekli jste se recovery režimu, instalovat aktualizace, potýkáte se se zamrzlou obrazovkou, nepříjemnými záseky, zacyklenými restarty a dalšími potížemi, pak by se vám mohl hodit profesionální software pro obnovu systému iOS WooTechy iPhixer. V tomto článku si přímo na něj posvítíme a rozebereme, jaké problémy v iPadOS, iOS a tvOS vlastně řeší.

Jak WooTechy iPhixer funguje

Co je vlastně WooTechy iPhixer?

WooTechy iPhixer je poměrně šikovný all-in-one nástroj pro řešení iPadOS, iOS a tvOS problémů, aniž bychom přitom přišli o naše cenná data. Prakticky se tak jedná o nepostradatelný software pro opravu iOS zařízení. Jedná se totiž o jeden z nejefektivnějších softwarů, který si poradí s řešení prakticky jakýchkoliv obtíží. Dokáže nám totiž pomoct s řešením jak menších, tak i závažnějších problémů na našich iPhonech a iPadech.

wootechy iphixer

Tento nástroj je navíc uživatelsky přívětivý. Pro jeho použití se totiž obejdeme bez jakýchkoliv technických znalostí. WooTechy iPhixer je také dobře znám pro svou efektivitu, kompatibilitu, rychlost a bezpečnost. Aplikace navíc nabízí doživotní bezplatné aktualizace, a stejně tak i garanci vrácení peněz do 30 dní. K dispozici je pro operační systémy Windows i Mac.

Je WooTechy iPhixer bezpečný?

Tento software je ověřený a bezpečný, a to na obou zmiňovaných platformách (Windows, Mac). Program si můžete sami otestovat skrze váš antivirový software. Zároveň WooTechy iPhixer neukládá žádná uživatelská data, díky čemuž neexistuje riziko jejich úniku. Nadále ještě potěší plná kompatibilita s jakoukoliv verzí operačních systémů.

Je WooTechy iPhixer zdarma?

Program si můžete vyzkoušet zcela zdarma v rámci bezplatné zkušební (trial) verze, čímž si můžete ověřit, zdali je vaše zařízení podporováno. Stejně tak budete moci na jedno kliknutí vstoupit/opustit recovery režim a následně nechybí ani dobře hodnocená zákaznická podpora. Pokud byste ale chtěli využít plný potenciál WooTechy iPhixer, budete za něj muset zaplatit. Měsíční předplatné softwaru pro jedno iOS zařízení vás vyjde na 29,95 $ a roční předplatné pro jedno iOS zařízení pak na 39,95 $. Nadále se nabízí doživotní plán pro až 5 zařízení za 59,95 $.

Co všechno iPhixer vlastně dokáže

WooTechy iPhixer dokáže opravit váš iPhone během několika minut, a to nehledě na to, s jak komplexním problémem se zrovna potýkáte. Klíčové problémy iOS, mezi které se řadí zaseknuté Apple logo, černá obrazovka, zamrzlá obrazovka, chyba při aktualizaci, uzamčení iPhonnu v DFU režimu či zacyklené zapínání tak můžete vyřešit prakticky okamžitě.

iPhixer vám také umožní aktualizovat či obnovit vaše jablečné zařízení bez použití iTunes, aniž byste se potýkali se známými chybovými hláškami jako 4005, 4010 a 4013. Pokud software použijete pro řešení běžných problémů, můžete si být zcela jisti tím, že je bleskurychle vyřešíte bez ztráty dat.

Aby toho navíc nebylo málo, program lze také využít pro reset iPhonu, iPadu či iPodu touch, a to i v případech, kdy zapomenete heslo. V takovém případě je ale nutné počítat s tím, že dojde k odstranění všech dat.

Jak použít WooTechy iPhixer

1. Stažení a instalace

Nejprve je pochopitelně nutné aplikaci WooTechy iPhixer stáhnout z oficiálního webu. Po její instalaci ji můžete (na Windows/Macu) zapnout, zvolit Standard Mode a následně kliknout na tlačítko Next.

wootechy iphixer

Následně s pomocí USB kabelu bude nutné připojit iPad/iPhone k počítači a odemknout je. Bez toho software nepozná připojené zařízení a nebude moci dále pokračovat k řešení daných problémů.

wootechy iphixer

2. Aktualizace firmwaru

Následně je nutné přistoupit k firmwaru iOS zařízení, k čemuž stačí kliknout na možnost Download. WooTechy iPhixer automaticky zobrazí připojené zařízení a najde vhodnou verzi firmwaru, případně si ji můžeme zvolit sami podle vlastních potřeb. Následně se program postará o jeho zpracování a extrahování.

wootechy iphixer

3. Oprava iOS zařízení

Nyní už je to jednoduché. Pokud chceme opravit naše zařízení, stačí celý proces odstartovat kliknutí na tlačítko Start. Během samotného procesu nesmíme odpojit naše zařízení. V opačném případě by se proces ukončil. Jakmile však dojde k jeho dokončení, postačí nám jej pouze restartovat a následně se můžeme pustit do jeho používání.

wootechy iphixer

Pokud by Standard Mode nevyřešil problémy s daným zařízením, nabízí se ještě Advance Mode neboli pokročilý režim. V takovém případě jej stačí zvolit z hlavní prostředí aplikace a postupovat úplně stejně jako doposud.

wootechy iphixer

Každopádně je nutné vzít v potaz, že Advanced Mode se postará o kompletní smazání celého zařízení. Pokud tedy nestačí možnosti Standard režimu, je nutné s tímto počítat.

Shrnutí

Při výběru nástroje pro opravu iOS zařízení je nutné zohlednit dané funkce, vlastnosti, zabezpečení, dostupnost, kompatibilitu, případnou podporu, úspěšnost, jednoduchost, možnost aktualizací a další. Aplikace WooTechy iPhixer v tomto vítězí doslova na výbornou. Stáhněte si tento nástroj a vyzkoušejte si jej sami.

Dnes nejčtenější

.