Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

El Hijo

Šestiletý „El Hijo“ (syn), hrdina této nápadité roztomilé stealth hry, se musí neustále vyhýbat všem možným nástrahám tohoto světa. Stává se čím dál tím odolnějším a schopnějším, a vydává se na dobrodružnou dalekou cestu divokým Západem, na které jej čeká nejedno překvapení.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Depello – color splash photos

Jestliže byste rádi určitým způsobem „okořenili“ vaše fotografie, tak by se vám mohla hodit aplikace Depello – color splash photos, která je dnes k dostání zcela zdarma. Prostřednictvím tohoto nástroje můžete vaše fotografie do černobílého provedení, přičemž některý objekt můžete zvýraznit do barev. Jak to pak vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

CoinsNote – Easy Cost

Správa osobních financí dá mnohdy pořádně zabrat. S tímto vám naštěstí dokáže pomoci aplikace CoinsNote – Easy Cost, který vede přehled o vašich příjmech a výdajích. Díky tomu jednoduše vidíte, za co nejvíce utrácíte a kde byste mohli například ušetřit. Největší výhodou je pak nesmírně jednoduché uživatelské prostředí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Poker Pop!

Hra Poker Pop! v sobě zajímavým a originálním způsobem kombinuje herní principy dvou oblíbených tradičních her – pokeru a domina. Na její herní styl si jistě velice rychle zvyknete a oblíbíte si jej. Jednou z jejích výhod je to, že můžete hrát úplně sami – vaším úkolem bude pokládat na herní plochu jednotlivé herní kameny tak, aby dávaly dohromady správnou postupku.

  • Původní cena: 79 K4 (Zdarma)

WordPack: Word Cloud Generator

Aplikace WordPack: Word Cloud Generator vám umožní vytvářet nádherné obrazce, které jsou doslova tvořeny jednotlivými slovy v různých tvarech. Jednoduše vám stačí zvolit samotné slovo, písmo, barvy, tvar a o zbytek se postará program za vás. Jak posléze vypadá výsledek si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Power Password Manager

Pokud hledáte nějakou kvalitní alternativu za nativní Klíčenku na iCloudu, rozhodně byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Power Password Manager. Tento nástroj funguje jakožto správce vašich hesel a přihlšovacích údajů, které uchovává v zabezpečené podobě. Přistoupit k nim můžete pouze po odemčení za pomocí hesla či biometrické autentizace.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Incredibox

Pokud se řadíte mezi milovníky zajímavých her a muziky zároveň, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Incredibox. V této hře budete moci vytvářet svou vlastní muziku, s čímž vám pomůže skupina zkušených beatboxerů. Vám už jen stačí si zvolit oblíbený hudební styl a můžete se rovnou pustit do skládání.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.