Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Active Neurons 2

Hra Active Neurons 2 potěší především milovníky logických her. V tomto titulu se vaším hlavním úkolem stane, abyste posbírali co možná nejvíce takzvané energie, díky čemuž budete moci objevit dvanáct největších vynálezů lidstva. Nebude to ale tak jednoduché. Poradit si totiž budete muset i s nebezpečnými částicemi, které jsou destruktivní.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Lovecraft’s Untold Stories

V akční RPG hře Lovecraft’s Untold Stories se vrhnete do objevování tajuplného světa, který je vždy zcela náhodně vygenerovaný a čeká v něm na vás spousta zajímavých příběhů. Vy sami budete muset bojovat s různými monstry z bájného světa, vylepšovat si vaše nástroje, řešit hádanky a postupně tak porazit vašeho hlavního nepřítele, kterým je prastarý bůh.

  • Původní cena: 249 Kč (49 Kč)

PhotoBot – Automated Selfies

Jestliže vás při focení takzvaných selfies trápí bolest zápěstí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci PhotoBot – Automated selfies. Tento nástroj je prvotřídním řešením pro nejrůznější modely, influencery a podobně. V případě tohoto programu totiž nebudete muset nic mačkat. PhotoBot tvoří snímek každou sekundu a vám už jen následně stačí zapózovat a zvolit vaše favority.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

MetaBrush

S pomocí aplikace MetaBrush můžete snadno a rychle proměnit vaše fotografie do podoby uměleckých děl. Program je vybaven třiceti skvěle zpracovanými filtry a z obrázků tak dokáží udělat parádní malby. Samozřejmě ani nechybí možnost lehkých úprav za pomocí štětců a podobně. Aplikace MetaBrush je určená pro iPad.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Smash the Code

Typ hry, která se bude snažit zavařit váš mozek! K dispozici budete mít 10 pokusů k uhádnutí čtyřmístného kódu. Po každém nepovedeném obdržíte nápovědu, která se vám pokusí otevřít oči. Smash the Code obsahuje režimy pro více hráčů, kde můžete soutěžit s ostatními hráči!

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Tiny Trees

Hra Tiny Trees cílí především na menší děti nebo na rodiče, kteří si hru s dětmi zahrají. V této hře se totiž připojíte k dívce jménem Nora a jejímu otci Cosmovi a čekat na vás bude spousta dobrodružství. Budete totiž moci pilotovat jejich vesmírnou loď, která vás vezme na planetu plnou překvapení. Zde se budete muset starat o mysteriózní semínko, ze kterého vám vyroste magický strom.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

To the Moon

Ve hře To the Moon budete hrát za dva doktory, kteří se rozhodli naplnit poslední přání umírajícího muže. Tito dva doktoři se totiž živí tím, že lidem dopřejí „další život,“ který se ale odehrává pouze v jejich hlavě. To the Moon ale skrývá spoustu tajemství a různých hádanek, jenž zcela mění děj hry a doslova vás vtáhnou do děje.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.