Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Oblíbený obchod iPhoneMarket.cz přichází s velice lákavou nabídkou na použitý iPhone 8! V rámci akce Trhák týdne totiž snižuje ceny u tohoto populárního telefonu, který je proto k dostání již od pouhých 4 990 Kč. Využijte proto skvělou nabídku zlevněných telefonů iPhone 8 ve stavu A, A+ či B+. Aby toho nebylo málo, tak se zároveň nabízí i poměrně široký výběr těchto kousků.

iPhoneMarket.cz – Trhák týdne aneb iPhone 8 již od 4 990 Kč

Oblíbený iPhone 8 se i v dnešní době pyšní nekompromisním výkonem, za což vděčí čipu Apple A11 Bionic. Ten mimochodem tepe i v iPhonech X. Mimo výkonu se navíc těší obrovské popularitě za svůj ikonický design a špičkové zpracování. To vše jde pak ruku v ruce podporou bezdrátového nabíjení, NFC čipem či kvalitním fotoaparátem, jež se dokáže postarat o kvalitní fotografie i videa. Obecně se tak jedná o výkonný telefon kompaktních rozměrů, který je ještě k tomu k dostání doslova za pakatel.

Nevybrali jste? Nabídka je o dost větší

Co když ale iPhone 8 není zrovna tím, po čem toužíte? Pak rozhodně nezoufejte – nabízí se totiž podstatně rozsáhlejší nabídka, kde najdete cenově výhodné telefony iPhone 12 Pro, iPhone 11 Pro nebo iPhone SE (2020). To vše a mnoho dalšího naleznete v oblíbeném obchodě iPhoneMarket.cz. Nákupu se pak nemusíte vůbec obávat. Právě tento obchod je jedním z nejoblíbenějších prodejců iPhonů v Česku, o čemž ostatně vypovídají i zákaznické recenze na srovnávacím portálu Heureka. Obchod se zde pyšní ohodnocením v podobě 4,9 hvězdiček z pěti, které je tvořeno přes stovkou ověřených recenzí. V těch si lidé nejčastěji pochvalují rychlost doručení, nízké ceny a profesionální přístup.

Stejně tak nesmíme zapomenout zmínit i další výhody, které iPhoneMarket.cz nabízí. Disponuje totiž také kamennou prodejnou na adrese Husova 10, Vyškov, kde si všechny prodávané telefony můžete prohlédnout na vlastní oči a přesvědčit se o jejich bezchybném stavu. Nadále ještě potěší pravidelné slevové akce (jako Trhák týdne nebo Trhák dne), bohatá nabídka iPhonů a příslušenství, poctivé balení či 12měsíční záruka. Všechny telefony si samozřejmě ještě před uvedením do prodeje prochází rozsáhlým testováním.

iPhone 8 od 4 990 Kč zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.