Zavřít reklamu

Zdá se, že Apple letos s exkluzivními fitness výzvami pro Apple Watch odměňovanými odznáčky a samolepkami pro iMessage a FaceTime šetřit nehodlá. Ačkoliv jsme totiž stále na začátku roku 2022, valí se na nás již několikátá letošní fitness výzva. O co půjde?

Další fitness výzva letošního roku je naplánována na 29. duben a točit se bude konkrétně kolem Mezinárodního dne tance. K jejímu splnění  pak bude stačit odtancovat v tento den 20 minut s tím, že toto tanec bude samozřejmě nutné zaznamenat přes Apple Watch do žlutozeleného kroužku aktivity. S ohledem na aktivitu se tedy dá říci, že se jedná o jednu z těch jednodušších fitness výzev – tím spíš, když lze sledování aktivity trochu ošálit a zapnout si tanec třeba i při procházce. Započítáván totiž bude, byť samozřejmě ne tak přesně.

Jelikož se jedná o výzvu exkluzivní, asi vás nepřekvapí, že jejím nesplněním 29. dubna se nadobro připravíte o možnost získání tanečního odznáčku pro rok 2022. Pokud se tedy mezi vášnivé sběratele odznáčků řadíte i vy, rozhodně si nezapomeňte dát pořádně do těla. Pozitivní je, že výzva připadá na pátek, díky čemuž by neměla mít většina jablíčkářů problém s nedostatkem času na splnění. Ostatně, možná právě proto nastavil Apple fitness úkol tak, jak nastavil.

Dnes nejčtenější

.