Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Kingdom Rush Origins

Další oblíbenou strategií, kterou si nyní můžete pořídit se slevou, je Kingdom Rush Frontiers. V tomto takzvaném tower defense titulu budete muset bránit vaši základnu a strategicky proto rozmisťovat ochranné zdroje, které vás následně uchrání před útoky nepřátel. Hra je k dispozici pro iPad

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

SketchParty TV

Pokud se častokrát scházíte s přáteli a hledáte nějakou možnost pro zabavení, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci SketchParty TV. V případě této hry budete moci využít předměty, které máte již doma, a použít je pro hádání při samotném hraní. Hra funguje ve spojení s iPadem nebo Apple TV.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Safety Note+ Pro

S pomocí aplikace Safety Note + si můžete do svého iPhonu zadávat poznámky a zápisky všeho druhu, a budete mít vždy jistotu, že jsou v naprostém bezpečí. Safety Note + nabízí bohaté možnosti zamykání a zabezpečení vašich poznámek, ale také nástroje pro úpravu a přizpůsobení aplikace, podporu vyjímání, kopírování a vkládání, možnost zálohy přes iTunes nebo třeba sdílení obsahu přes Bluetooth a Wi-Fi.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

One Click Photo Enhancer

Stažením aplikace One Click Photo Enhancer získáte zajímavé řešení, s jehož pomocí dokážete takřka okamžitě vylepšit vaše fotografie. Nástroj k tomu využívá možností umělé inteligence (AI), kdy konkrétně dokáže obecně zlepšit kvalitu, zvětšit rozlišení a snímky tak dokonale okrášlit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PDF Scanner: Portable scanner

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Scanner : Portable scanner slouží pro skenování nejrůznějších dokumentů a jejich následné uložení ve formátu PDF. Aplikace cílí především na uživatele, kteří čas od času potřebují něco naskenovat a již se jim nejednou stalo, že obyčejný skener zkrátka po ruce neměli.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Instant Noodles: Original

S pomocí aplikace Instant Noodles: Original můžete rychle a jednoduše přidávat texty do vašich snímků a obrázků. Tento nástroj se navíc pyšní deseti druhy písem, řadou dalších efektů a filtrů. Vám tedy pouze stačí přidat libovolný text na obrázek a výsledek následně můžete sdílet.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Space Grunts 2

Máte rádi vesmír a vesmírná dobrodružství? Pak si určitě zamilujete i hru Space Grunts 2. Přistáváte na planetě, kde musíte najít vchod do vesmírné stanice, a čekají vás napínavé souboje s mimozemšťany, roboty a dalšími nástrahami.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.