Zavřít reklamu

Stejně jako každý víkend vám i nyní na stránkách magazínu LsA přinášíme tipy na zajímavé zkratky pro váš iPhone. Tentokrát jsme pro vás vybrali například zkratku pro nastavení tapety, hlášení o nabití baterie, nebo třeba pro převod seznamů z Poznámek do nativních Připomínek. Odkazy na zkratky je potřeba otevřít v prohlížeči Safari na iPhonu, do kterého chcete danou zkratku nainstalovat. Ujistěte se také, že jste v Nastavení -> Zkratky povolili používání nedůvěryhodných zkratek.

Clipboard Manager

Pokud na iPhonu často pracujete s kopírováním textu, jistě oceníte zkratku s názvem Clipboard Manager. Clipboard Manager vám umožní efektivně pracovat s obsahem schránky na vašem iPhonu, kopírovat jej, ukládat nebo znovu načítat.

Zkratku Clipboard Manager stáhnete zde.

Get image Text & Translate to notes

Jedná se o velmi zajímavou zkratku, která dokáže na fotografiích ve fotogalerii vašeho iPhonu, na cloudových úložištích nebo ve schránce detekovat text. Tento text následně zkratka přeloží a automaticky vloží do poznámky v nativních Poznámkách. Tato zkratka pracuje s nativními aplikacemi Přeložit a Poznámky.

Zkratku Get Image Text & Translate to notes stáhnete zde.

QuickEncrypt

QuickEncrypt je zkratka, s jejíž pomocí můžete snadno a rychle šifrovat zprávy na vašem iPhonu. Pro šifrování stačí jen zadat příjemce a napsat zprávu. Pro dešifrování je zapotřebí zkopírovat zašifrovanou zprávu a vložit do textového pole zkratky. Zkratka funguje také z listu sdílení.

Zkratku QuickEncrypt stáhnete zde.

PhotoPaint

Často na svém iPhonu provádíte anotace fotografií z fotogalerie? PhotoPaint je zkratka, která vás po svém spuštění přesměruje přímo do alba s vašimi nejnovějšími fotkami. Poté, co v albu vyberete požadovanou fotografii, okamžitě se spustí anotace se všemi příslušnými nástroji. V rámci zkratky si můžete také vybrat, zda se vámi upravená fotografie uloží jako nová, nebo zda se přepíše původní snímek.

 

Zkratku PhotoPaint stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.