Zavřít reklamu

Vlastníte-li Apple Watch Series 7, po instalaci watchOS 8.5 jste se možná začali potýkat s pořádnou nepříjemností. Čím dál více majitelů těchto hodinek si totiž stěžuje na to, že jim po jejich aktualizaci na nejnovější veřejnou verzi watchOS přestalo fungovat rychlonabíjení. 

Apple Watch Series 7 jsou prvními Apple Watch, které nabízí v kombinaci s rychlonabíjecím adaptérem podporu rychlonabíjení, což jinými slovy znamená nabití z 0 na 80 % za pouhopouhých 45 minut. Nicméně po aktualizaci čím dál více jablíčkářů hlásí, že jejich hodinky této nabíjecí rychlosti nedosahují a to jak s originální rychlonabíječkou od Applu, tak ani s certifikovaným řešením od Belkinu. Jiní zase hlásí, že jim rychlonabíjení funguje dle všeho přerušovaně, takže se sice dostanou na 100% nabití rychleji než s klasickou nabíječkou, ale stále pomaleji než s nabíječkou rychlonabíjecí. 

Ačkoliv stížnosti na bídnou úroveň watchOS 8.5 plní diskuzní fóra včetně těch od Applu už od jeho vydání, kalifornský gigant se k celé situaci zatím nevyjádřil a je otázkou, zda vůbec vyjádří. Podobné problémy totiž mnohdy řeší v tichosti vydáním opravných aktualizací, kterými své dřívější přešlapy skryje. Jablíčkářům, kterých se problém týká, pak nezbývá než doufat v to, že se tak stane co nevidět, jelikož provizorní oprava problému dle všeho neexistuje. 

Dnes nejčtenější

.