Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Instand: Video FX and filters

Aplikace Instand: Video FX and filters je užitečný editor, který vám umožní aplikovat více než 15 filtrů na vaše videa. Stačí tři jednoduché kroky – natočit video, přidat filtr a sdílet s vašimi blízkými.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

CropSize – Image Size Editor

Jak již samotný název napovídá, s pomocí aplikace CropSize: Photo Resizer Editor můžete vcelku rychle a spolehlivě různě ořezávat a měnit rozlišení u vašich snímků a fotografií. Tento nástroj vám mimo jiné poskytne i řadu parádních efektů, díky čemuž můžete vaše fotky v okamžiku vylepšit.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

FineReader Pro: PDF Scanner

Dnes zamířila do akce také aplikace s názvema FineReader Pro: PDF Scanner. Tento nástroj je již lehce profesionálnější, čemuž napovídá i samotná cenovka. Program je totiž vybaven technologií OCR pro optické rozpoznávání znaků, což navíc zvládá ve 193 jazycích.

  • Původní cena: 1590 Kč (749 Kč)

Be Focused Pro – Focus Timer

Čas od času má problémy se sníženou produktivitou pravděpodobně každý. S tímto problémem naštěstí dokáže zajímavým způsobem pomoct aplikace Be Focused Pro – Focus Timer, která vaši práci rozdělí do několika kratších intervalů. Ty jsou navíc prokládány přestávkami, díky čemuž se budete daleko lépe soustředit a nebudete tak mrhat časem. Následně si navíc můžete prohlédnout statistiky a případně na sobě pracovat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

dB meter – noise measure

Jak již samotný název napovídá, aplikace dB meter – noise measure slouží pro monitorování hluku ve vašem okolí. Tento program dokáže neustále měřit hluk a na základě těchto dat zobrazovat graf. Výsledky měření si samozřejmě můžete také uložit a následně se k nim zpětně vracet.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Crying Suns

Milovníkům RPG a strategií by rozhodně neměla uniknout parádní sleva na zajímavý titul Crying Suns. V této hře se zhostíte role velitele vesmírné flotily a vydáte se na průzkum tajuplného království. Postupně budete odhalovat mysteriózní pravdu, přičemž na vás čeká spousta úkolů.

  • Původní cena: 229 Kč (149 Kč)

Candleman

Dokážete se ponořit do temného dobrodružství, když vaše světlo vydrží pouhých deset sekund? Candleman vás naplno zatáhne do hry, plné tajemných tmavých koutů, hry stínů a světel a zajímavých dobrodružství.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.