Zavřít reklamu

Zdá se, že ani letošní iPhony nebudou ve výsledku designově něčím příliš zajímavým. Ačkoliv se ještě před pár měsíci zdálo, že se je Apple chystá výrazně přepracovat a nasadit u nich například “sendvičový” design podobný tomu z iPhonů 4 či kulatá tlačítka pro regulaci hlasitosti, nyní vzaly všechny tyto zvěsti za své. Na světlo světa se totiž dostává čím dál tím více schémat, které odhalují, že se nic takového nechystá a jediná větší designová změna proběhne na místě výřezu řady Pro. 

Zachování prakticky stejného designu těla potvrzují i dvě uniklá schémata zveřejněná leakerem Maxem Weinbachem na jeho Twitteru. Jak můžete sami v galerii vedle tohoto odstavce vidět, jedinou výraznější novinkou u řady 14 Pro bude nahrazení nynějšího výřezu v displeji dvojicí průstřelů, kdy jeden bude podlouhlý a druhý pak stejnoměrně kulatý. Jedním dechem se nicméně sluší dodat, že si prostorově dle všeho příliš nepolepšíme – průstřely v displeji totiž rozhodně nepatří mezi ty nejmenší.

Zda jsou uniklá schémata reální či nikoliv nelze v tuto chvíli samozřejmě jakkoliv ověřit, avšak vzhledem k tomu, že se jedná již o několikáté schéma stejného vzhledu se zdá být jejich věrohodnost čím dál tím vyšší. K oficiálnímu odhalení telefonů by pak mělo dojít v průběhu podzimu, pravděpodobně pak v září. 

Dnes nejčtenější

.