Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

8-bit Console Tank

Fanouškům retro her by rozhodně neměla uniknout dnešní sleva na titul 8-bit Console Tank. Jak už samotný název napovídá, v této hře na vás čeká takzvaná 8-bitová grafika a souboj tanků, kdy se budete muset vypořádat s notnou dávkou nepřátel na nejrůznějších mapách.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Majesty: Northern Expansion

Hra Majesty: Fantasy Kingdom Sim potěší především milovníky akčních strategií. Sami se zhostíte role krále vašeho magického království a vaším úkolem bude, abyste spravovali ekonomiku, poradili si s řadou nepřátel, s průzkumem žalářů a dalších tajuplných oblastí, s vědeckým vývojem a řadou dalších úkonů.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Agent A: A puzzle in disguise

Po delší době se v akci znovu objevila populární hra Agent A: A puzzle in disguise, která vás prakticky okamžitě dokáže vtáhnout do svého příběhu. Zhostíte se totiž role speciálního agenta, před kterým leží nelehký úkol. Špion z nepřátelské organizace totiž postupně likviduje vaše kolegy. Vaším úkolem jej bude tedy dopadnout a zachránit tak situaci.

  • Původní cena: 149 Kč (25 Kč)

Calculator Easy HD

V rámci akce nyní dnes pořídíte i zajímavou alternativu pro nativní Kalkulačku, kterou je aplikace Calculator Easy HD. Program se pyšní velice přívětivým uživatelským prostředím, nechybí podpora tmavého režimu, možnost rychlého zkopírování výsledku či nástroj pro výpočet vhodného spropitného.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Agenda

Klíčem k maximální produktivitě je bezesporu zapisování jednotlivých úkolů a jejich následné plánování. S tímto by vám mohla pomoct aplikace Extreme Agenda, která kombinuje schopnosti nativních Připomínek, Poznámek a Kalendáře. Poslouží vám tedy nejen pro zapisování a plánování zmiňovaných úkolů, ale i pro tvorbu nejrůznějších seznamů a řadu dalších činností.

  • Původní cena: 229 Kč (179 Kč)

Tower of Fortune 3

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Shapes Color Match

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou, ale přesto zábavnou hru, která by vás dokázala zabavit i na dlouhé hodiny, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Color Shapes Match. V této hře budete muset spojovat jednotlivé obrazce podle barev a tvaru, čímž budete sbírat body.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.