Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí MacBooku, ale nechce se vám za něj utrácet příliš moc peněz ať už kvůli vaší finanční stránce, nebo kvůli tomu, že se třeba jen bojíte jeho operačního systému macOS? Pak pro vás máme tip, kde nakoupit za super ceny a hlavně kde je z čeho vybírat. Řešením je Aukro. 

1520_794_MacBook Air 2017

Portál Aukro zřejmě není třeba sáhodlouze představovat. Jedná se o roky fungující online tržnici, na které máte možnost jak nakupovat předměty “na přímo” za předem určené částky, tak se o ně přetahovat s ostatními lidmi v aukcích, které mnohdy přináší extrémně výhodné nákupy. A takových nyní běží na Aukru skutečně mnoho a byla by proto škoda svůj vysněný MacBook v některé z nich nezkusit získat. Nebo se vám zdá MacBook Pro 13” (2017) za 5200 Kč, MacBook Air 11” za 3700 Kč, MacBook Pro M1 za 20306 Kč či MacBook Pro 15” (2018) za 24000 Kč moc?

Velkým pozitivem Aukra je to, že nákupy ním garantované přes něj jsou naprosto bezpečné a nehrozí tedy, že byste o své peníze přišli. Výběr produktů na něm je navíc extrémně široký, což ve výsledku tlačí jednotlivé ceny čím dál níže. Nakoupit na něm navíc můžete jak od fyzických osob, tak i od klasických firem, takže si na své přijde skutečně každý. Zkrátka a dobře, je o co stát. Tak na co ještě čekáte? Zkuste štěstí na Aukru i vy!

Nabídku MacBooků na Aukro naleznete zde

Dnes nejčtenější

.