Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Battle Chasers: Nightwar

Dnes si můžete za akční cenu stáhnout hru Battle Chasers: Nightwar, která je doplněna o parádní příběh, kdy budete objevovat záhady opuštěných žalářů. Na bitevním poli se vždy utkáte s řadou nejrůznějších nepřátel a vaším cílem bude, abyste je za použití co možná nejlepší taktiky porazili.

  • Původní cena: 249 Kč (25 Kč)

FF IV: The After Years

Pokud patříte mezi fanoušky kultovní herní ságy Final Fantasy, určitě vás potěší fakt, že dnes zamířil do akce také titul FF IV: The After Years. Užijte si úchvatné 3D zpracování, strhující herní příběh i spoustu možností, co se týče hraní i soubojů ve hře.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

Tahrir App – Text on image

Jak již samotný název napovídá, aplikace Tahrir App – Text on image dokáže jistým způsobem vylepšit vaše fotografie a obrázky. Prostřednictvím tohoto nástroje totiž můžete na vaše snímky přidat text, který navíc můžete jakkoliv upravit. Samozřejmě se také nabízí možnost pro volbu písma, barev a řady efektů.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Silversword

Přijdou vám záporáci jako Šmak z Hobita, Voldemort z Harryho Pottera či Bílí chodci z Her o trůny jako hrůzostrašní? Tak na ně rovnou zapomeňte. Tak na ty můžete rovnou zapomenout. Ti praví a hrůzostrašní nepřátelé na vás totiž čekají v RPG hře Silversword, kde na vás čeká řada úkolů a soubojů.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Lootbox RPG

Hra Lootbox RPG představuje klasické RPG s retro grafikou, ve kterém budete postupně procházet různými žaláři, utkávat se s nepřáteli a postupně tak dojdete přímo do pekel. Vy jakožto syn mocného krále budete muset plnit různé úkoly a uchránit vaši říši před nepřáteli.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

C-Time

Váš čas je vzácný. C-Time je aplikace, která vám pomůže získat přehled o tom, kolik času trávíte na nejrůznějších místech. Aplikace nabízí automatický start i ukončení, možnost úprav a exportu.

 

The Last Roman Village

Milovníky strategií by pak mohla potěšit zajímavá hra The Last Roman Village. V tomto titulu se totiž podíváte do období konce Římské říše, kdy už jen vzdoruje poslední vesnice. Právě tu budete mít na starost vy a budete muset zajistit její obranu před nájezdy nepřátel.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.