Zavřít reklamu

Obliba streamovací služby Netflix strmě roste a jak se zdá, ještě nějakou dobu se tento trend nezmění. Stejnojmenný provozovatel služby totiž chystá poměrně zajímavé vylepšení pro její tvOS aplikaci, která se tak rázem stane o poznání atraktivnější z hlediska přehrávání. Celé vylepšení má však jeden poměrně podstatný háček – tedy alespoň zdánlivý. 

Zhruba před rokem zavedl Netflix do americké verze své aplikace novou mikrosekci s názvem Fast Laughs, která skrývá humorné scénky vystřižené z pořadů ve službě. Ačkoliv se nejedná o personalizovanou záležitost, jelikož scény stříhají ručně samotní zaměstnanci Netflixu, kvůli čemuž jich je ve výsledku v poměru s obsahem na Netflixu relativně málo, těší se tato funkce velmi slušné popularitě, která navíc pomáhá mimo jiné v objevování nových a nových pořadů. A právě tuto vychytávku se chystá Netflix nasadit i do aplikace pro Apple TV, díky čemuž si tak bude možné vtipné scénky pouštět z pohodlí gauče na velké obrazovce. 

Háček, na který jsme upozorňovali v titulku článku, tkví logicky v tom, že mobilní Fast Laughs jsou k dispozici jen v USA a je tedy otázkou, jak se Netflix postaví k implementaci jejich tvOS verze globálně. Je nicméně pravda, že vzhledem k úspěchu funkce jako takové a zároveň faktu, že je na Netflixu i nadále spousta filmů a seriálů je v angličtině s titulky by mohlo být právě vylepšení tvOS aplikace taktéž impulzem k odemčení funkce všem. Vše bychom se ostatně mohli dozvědět již relativně brzy – funkce je totiž v současnosti v betě a její vydání by tak nemuselo být přespříliš daleko. 

Apple TV lze zakoupit například zde

Dnes nejčtenější

.