Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Remember: Stickies Widget

Stává se vám někdy, že občas na něco zkrátka zapomenete? V takovém případě by se mohla hodit praktická aplikace Remember: Stickies Widget, která vám zpřístupní praktický widget. Ten můžete využít pro zapsání poznámek, které byste právě neměli zapomenout.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

ETA – Live Traffic Alert

Aplikace ETA: Live Traffic Alert funguje jako váš osobní asistent při řízení. Dokáže vám poskytnout rychlé, spolehlivé a přesné informace o tom, za jak dlouho dorazíte do vámi stanoveného cíle. ETA: Live Traffic Alert je další z aplikací, jejichž využívání na Apple Watch je obzvlášť efektivní a smysluplné. Pokud si na ciferník vašich Apple Watch nainstalujete komplikaci této aplikace, budete mít veškeré potřebné informace vždy po ruce – a to doslova.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

Reflexes – Activities at Home

Pokud vás někdy napadlo, jak na tom asi jsou vaše reflexy, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aktuální slevu na aplikaci Reflexes – Activities at Home. Tento program po delší době opět zavítal do akce a je k dostání zcela zdarma. Jak to ale celé funguje? Appka nejprve otestuje vaše zmiňované reflexy a následně vám prostřednictvím nejrůznějších cvičení pomůže s jejich zlepšením.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.