Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Severed

Ve hře Severed se zhostíte role jednorukého bojovníka Saši, který se se svým mečem nachází na nepředstavitelné cestě. Vaším úkolem bude probojovat se skrze řadu nepřátel, uprchnout z děsu plného světa a úspěšně najít svou rodinu.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

Rent Business Tycoon Game

Stažením aplikace Rent Business Tycoon Game si přijdete na poměrně zajímavou hru, ve které se budete pokoušet o vybudování vlastního byznysu. Konkrétně se budete zajímat o svět nemovitostí. Postupně ale budete získávat další a další nemovitosti, které už jeden člověk nedokáže sám spravovat. Přesně z tohoto důvodu si následně na pomoc vezmete vlastní manažery.

  • Původní cena: 179 Kč (149 Kč)

Block vs Block II

Do akce dnes opět zamířila také zábavná hra Block vs Block II. Pokud vás v minulosti bavila populární hra Tetris, avšak chtěli byste si ji zahrát jemně vylepšenou, rozhodně byste měli vyzkoušet hru Block vs Block II. Tato hra je Tetrisu velice podobná, avšak přináší možnost takzvaného online hraní. V tom se můžete utkat s kamarádem, který se nachází na stejné WiFi a vašim úkolem bude jej porazit. Detailněji se na tuto hru můžete podívat v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Reaction Timer Game

Pokud byste rádi otestovali rychlost vašich reakcí, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Reaction Timer Game, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Před vámi se totiž objeví odpočet, přičemž vaším úkolem bude, abyste klepli na příslušné tlačítko přesně v okamžik, jakmile odpočet narazí na nulu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Monster Stunts

Pokud hledáte nějakou zábavnou hru, která by dokázala zahnat nudu a zabavit vás na dlouhé hodiny, tak by vás mohl zaujmout titul Monster Stunts. V této hře se zhostíte role řidiče monster trucku a vaším úkolem bude projet dané trasy v co možná nejkratší čase. Dávejte si ale pozor, protože i menší chyba vám dokáže zavařit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Break Brick Out – Fun to break

Úkol je jasný. Odstraňte všechny kostičky, které pře vás Break Brick Out postaví. K tomu budete potřebovat rychlé reakce a palec, jednu kuličku a trochu trpělivosti. Pozor, zábava končí, jakmile vám kulička spadne do propasti.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

FocusDots: Tomato Focus Timer

Zakoupením aplikace FocusDots: Tomato Timer získáte perfektní nástroj, která slouží pro správu vašeho času a zvýšení produktivity. Jedná se totiž o časovač pro vaše úkoly, který vám pomůže se na ně lépe soustředit a odstrčit stranou všem známou prokrastinaci.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.