Zavřít reklamu

Hudba je pro většinu z nás něco, bez čeho si nedokážeme představit každodenní fungování. Posloucháme ji při sportu, v autě, při práci či studiu a prakticky kdekoliv, kde je to jen možné. Zatímco ještě před několika lety jsme si veškeré skladby stahovali a přes iTunes nahrávali do iPhonu, tak nyní už je situace kompletně jiná. Většina z nás poslouchá hudbu skrze hudební streamovací služby – mezi ty nejznámější patří Spotify a Apple Music. Patříte-li mezi předplatitele druhé zmíněné služby, tak pro vás máme skvělou zprávu – Apple totiž nyní zpřístupnil playlist Replay 2022, který se postupně bude plnit vašimi nejoblíbenějšími skladbami za tento rok,

Jak na iPhone v Apple Music najít vaše neoblíbenější skladby v roce 2022

Od roku 2015 Apple zpřístupňuje vždy v únoru speciální playlisty Replay, ve kterých si můžete poslechnout hudbu, kterou jste nejvíce v určitém roce poslouchali. Dobrou zprávou je, že se všechny tyto playlisty ukládají, takže se můžete vrátit v čase a zjistit, co jste vlastně nejvíce poslouchali před několika lety, a jak se změnil váš hudební vkus. Nejnovější playlist Replay přidává Apple vždy v únoru s tím, že se postupem roku plní až 100 nejoblíbenějšími skladbami. Playlisty Replay na iPhonu zobrazíte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste na iPhonu otevřeli nativní aplikaci Hudba.
  • Jakmile tak učiníte, tak se ve spodním menu přesuňte do sekce Pusťte si.
  • Následně na další obrazovce sjeďte úplně dolů.
  • Zde už najdete kategorii Přehrajte si znovu: Vaše nejoblíbenější skladby podle roku.
  • Součástí této kategorie už je playlist Replay 2022, společně s dalšími roky.

Pomocí výše uvedeného způsobu tedy můžete v Apple Music najít vaše nejoblíbenější skladby za rok 2022 a za předchozí roky. Aby se vám playlisty Replay zobrazily, tak je samozřejmě nutné, abyste byli předplatiteli této hudební služby od jablečné společnosti. Tyto playlisty je samozřejmě možné najít i na Macu – stačí přejít do aplikace Hudba, kde přejděte do sekce Pusťte si a sjeďte úplně dolů. Podobné ohlédnutí za hudebními roky nabízí také Spotify, a nutno zmínit, že mu to jde o něco lépe než Apple Music. Lepší však něco, než nic.

Dnes nejčtenější

.